Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švedi vas slučajno izbacili? Ne, nisu.
Rece selektor i prebaci na drugi kanal.
suti matere ti. Ti si u rangu s Bazdarevicem
Da ste bolji onda bi bili na SP. Doduše Švedska koja ih je izbacila je došla do 1/4 finala
Prema onome što ja vidim, 32 reprezentacije su bolje od Italije jer učestvuju na SP a Italija ne.
I ti se razumiješ u fudbal ko Mara u kriv k...c. Da si sta znao gurao bi Dzeku a ne bi onakvog golgetera držao na klupi.
Švedi su opet jači od vas!
A inace se ti razumijes u futbal, pa sta si ti onda gledao ne znam Italija kao nekadasnja velesila i Holandija isto nisu tu zbog nedostatka velikih igraca nemaju vise superzvijezde i to je to, navikli su da ih veliki igraci vuku a sad ih nemaju
On je samo Brazila i gledao
Da, problem je imati stvarnu sliku o kvalitetu reprezentacija na SP kada utakmice gledaš kod kuće preko tv :-P
Jebiga Mancini i BiH je bolja odmakar 10 da ne kazem 16 repki na ovom SP ali sta da se radi.
Hajde Mancini ne kaki
Japan bi vas otresao. Koliko se sjecam na prosla dva SP Italija ispadala u grupi.
Italiji ce trebati jedno 4-5 godina najmanje sa postane ozbiljna reprezentacija koja bi mogla do medalje na mundijalu. Kljucni igraci u vecini ozbiljnih italijanskih klubova su stranci. Evo sta engleskoj znaci Tottenham i 4 prvotimca reprezentacije koji su tamo kljucni igraci. Dok opet ne postanu italijani nosioci igre Juventusa, jakih Milana, intera, Rome, Lazija, Napolija, Fiorentine, Italija ce biti na nivou Bosne.
....I SVEDSKA. 😎