Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali stadion pun navijaca..... garant bi se i barcelona prepala. Zamisli izadjes na stadion Borusije, Liverpula....i onda ti Zenica problem.
Igrate u maloj bari punoj krokodila
da je djabe ulaz, mozda bi dosao da vidim talijane
Mali stadion mala repka a veliki lazni patrioti koji izmedju dvije tekme sto outa jébu Bosnu i za nepotizam i za kriminal iza sve al kad dodje tekma satro jedna si jedina...
@MiaSanMia1900 lijepo receno
ovo je jos jedan poraz i dvojka ko kuca.
@kaurjozoizlistice Ma ubit cemo ih vjeruj Al nam nista to ne znaci
Tačno Roberto, svaka na mjestu. I koji će nam K veći stadion uopšte, za par godina će i ovako malo Bilino biti poluprazno na utakmicama repke kada ovi glavni odrade svoj labuđi pjev.
Ne pada mi na pamet da ih gledam ,svakako su dosli jest kolace...
Tačna konstatacija.
15 000 kapacitet za Bosnu je na 2 miliona stanovnika kao da Italija koja je 30 puta brojnija igra na stadionu od 450 000.
12000 kapacitet