Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbusio dva penala haj ne ser,,,,,
pathetic site...
Pa ovo je idiotizam ovako nasloviti, treba javno prozvati ovog kolegu. \"Izbusio\" A Siroki razvali Bosnu tranparent je \"Vlado ostani\".
@sa-x?!?!? Važno da su oni pohvalili onoga smrdljivog tenisera iz Srbije, *ebo ih on.
Žao mi Asmira pravo, nije mogao težu utakmicu dobiti za debi... Korektno odradio posao, nije kriv ni za jedan gol, samo su ga kod četvrtog malo isfintirali Giggs i Rooney, ali padali su na tu foru i jači i iskusniji. A vala i vi sa SAX, aferim za naslov, baš ste klošari...
Kako ovo \"Izbusio\" ruzno zvuci,covjek bi rekao da je Begovic kriv za sve golove. A u sustini Manchester je puno jaci tim i da je za Portsmouth branio Iker Kasiljas isto bi prošli.
tog mamlaza valjda...cuj mrezu?!?!svasta...
Ima smisla. Znate li zasto? Asmir nije Cirin favorit :(, i moraju ga ocrniti kako bi Ciri priskrbili legitimitet i nepogresivost. Naslov je potpuno neodgovarajuci, momak ne snosi krivicu ni za jedan gol (mozda malo za 4.): 2 su iz penala, a nijedan od njih nije skrivio, kod jednog gola Runi je izisao sam pred njega, a cetvrti je Gigs sjajno izveo slobodnjak. Kazem, mozda snosi djelimicno krivicu kod 4. gola zato sto je slabo postavio zivi zid, al je veca odgovornost na igracima koji su skrivili prekrsaj u zoni suta. Imao je sjajnih intervencija. Ne zaboravite da su mu samo 22 godine. SA-X, ne prodajite se za sitan novac!!
Koja sramota ovaj naslov...kao da zele da ponize momka sto vise...nidje veze da se po svojima pljuje ovako... Asmire, samo naprijed,bice bolje.
nekako mi se cini da ovaj sa-x vec postaje glup portal
@ sa-x?!?!? :-) pa nemoj tako, vrijedjas jadne, neobrazovane i pesimisticne osobe... osobe?! :/
Hallooooo ba sa-x!....cccccc naslov vam je UZASAN....Kretenski!!!!!
Sram vas bilo za ovaj naslov. Postoji nešto što se zove eufemizam. Napisati \"izbušio mrežu\" stvarno ima jadne konotacije, a momak je primio dva gola iz penala. Dajte malo podrške, moramo li pljuvati na sve što je naše?! Asmire, samo naprijed, bit će bolje ako Bog da!
jojj, 2 penala za man.utd, je.bo.te, jel morao sve svirati
Ova igra je bila protiv Manchester Uniteda, najboljeg tima.