Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferguson je stvorio klub kao globalni brend. Prije njega 7 titula od čega 5 poslije drugog sv rata. Skromno. Od 90 tih titule globalna ekspanzija, marketing u Aziji prvi u svijetu. Još tavore na lovorikamma te slave i bogat su klub. Pogledajte im stadion 1990 koševo bolje bilo.
Dok se ne riješe Maguirea nema tu napretka. Kad se sjetim odbrane i face neponovljivog Japp Stama prvo se usereš onda izgubiš loptu.
ManU se moze komotno riješiti 5 igrača iz prve postave. Bolje dovesti 2 sposobna vezna igrača iz ekipa kao što su Benfica, Porto ili Sporting L. nego još jednog Pogbu. Pogba je izgleda samo igrač za Juventusa gdje je nesto i umio.
Ono kad je klix umjesto Rice napisao riža 😂
Pojavila se info da su zainteresovani za Dušana Tadića...
here we go again otkaz u drugoj sezoni
Erik Ten Hag....Jeza podilazi Dragana Dabica i pampers đenerala zbog njegovog prezimena