Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najnezasluzenija pobjeda koju sam gledao u zadnjih par godina. Ovaj brajton ih je nasamarao kao da su cetvrta liga a ne mancester. Sudijskih odluka je bilo nevjerovatnih, prvo penal panja megvajera, a produziti utakmicu ovoliko isto nejasno
@uzengija0556 United bez sudaca kroz povijest ne bi nista osvojio, nadje se ponekad nekakva tekma kao ova koja posjeti na stare dane Manchestera.
Varchester united
Nekad ne igra veliku ulogu statistika ni pokusaji, vec golovi. Eh sad, golovi na koji nacin. Cinjenica je da je Brighton danas pobijedio Manchester u svakom smislu fudbala. 5 stativa, precka, mozda da su malo smireniji bili, vodili bi 4 ili 5 razlike. A zadnja linija Manchestera, jednostavno nije nivo Premier lige.
Jedva
5-6 stativa i precki,Brighton trebao pobijediti,a ne izgubiti...sramota
United je ocajan
Nije im dzaba dzavo na grbu ..Ala i ne volim ovaj United. City mi je drazi sto puta
EPL ima daleko najlošije suđenje već odavno a sa VAR-om je već postalo smiješno a u Italiji je u posljednjih 5 godina suđenje daleko najbolje,ko prati zna ostali nek lupaju.
Legalan nacin da se namjestaju rezultati za kladionice...
Fuj...
ja zguzvo tiket igrao na manchester i onda procitam ovu vijest hahaha
Fuj kakav jadan klub, sta je ovdje penal neka mi neko objasni? Najjadniji tim u zadnje 2 godine, vecinu utakmica prosle sezone na guzove i na penale dobili, ove godine ni u europa ligu necete.
@Angare kako bolan sta je penal, pa je li lik odvalio loptu rukom pred golom. Da nisi tenis mozda gledao.
Vidim Bruno Fernandes nam je opet zabio penal, krecu kritike... A onu asistenciju Brune za Rashforda niko nece gledati kad ga budu zvali Penandes...
GGMU, unatoc kriticnoj odbrani i bezidejnoj igri u vecini utakmice
SofaScore na aparatima, gledaj tabele AHHAHAHAH