Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jurgen Klopp zadovoljno trlja ruke :) ako ovo ispuste može komotno se takmičiti u Championshipu.
pozdravite sampione ynwa
engleska liga j postala najdosadnija liga u europi, vec se zna prvaka. Man City ocito nema motivaciju za to prvenstvo, rusili su sve rekorde, bili prvaci pa se sad izgleda samo koncentriraju na ligu prvaka. Da mi je znat sta ce bit ako opet ispadne u 1/4-finale :D
@chapito Kakve rekorde su rušili? Hahahah. Dok ne osvojiš Ligu prvaka/šampiona, nema te nigdje. City je i dalje prosječan engleski klub, ali priznajem, i plodno tlo za pranje novca.
Liverpul osvaja 100%
Uvijek je i bio 😁
Kazem neki dan..ovaj United nije normalan ni u jednom smislu
Moj voljeni ManU pobjeđuje samo u derbijima.
To vam neće biti dovoljno za LP. Morati ćete početi pobjeđivati i male protivnike za to.
@ADsa Naravno, kao sto je jednom Ferguson rekao : "Liga se osvaja na malim utakmicama."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moraju pobijedit kad je Smigol trener na klupi :) . Gospodar Prstenova
Koliko je Željo igrao????
@noname1981 izgubio 2 razlike