Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti je golman najbolji igrac a izgubis 3:0 zamisli kolko si ubiVen. Bravo Bega kralju. Ali i aguero je ispao smeker nema sta.
Lijepo je da dizemo Begovica, ali nazalost Jose ce vratiti onog krakatog kad dobije pravo nastupa. Jbg, previse primljenih golova i previse povjerenja u onog.
Da je imalo pametniji trener ovo vise primljenih golovo ne bi vazilo jer realno 1000 suteva prema golu je bilo jbg , ovo drugo je opravdano nema sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bega u prvom poluvremenu spasio Celzi za još dva, tri gola!!!
Beg je beton,a odbrana Chelsea na aparatima...Zao mi Bega,dobro je branio...Svaka cast komentatoru na Sk,i na rijecima pohvale Begovica...
Ma idi ba
Zna li iko da li ce i KAD "telemach" kupiti vise ovu sugavu h&s kablovsku?Ovaj pogani Focak se vise durat nemere,samo prosledjuje besplatne kanale.
E Mourinho sigurno su krivi sudije, Engleski nogometni savez, Uefa, Platini, Fifa, Blatter, ma svako ziv je kriv kad ti gubis, samo ne specijalna budala poput tebe, vec kaskas 5 bodova za timovima iz Manchestera, da vidimo koliko ce imati strpljenja ovaj put zidov Roman
Klix uopste nije gledao tekmu. Bega jako slab.
Begovic je branio fascinantno, koliko je bilo suteva trebali su primit 15 golova
Sedma kašika predviđa sjedenje na klupi par kola.
Jozo na aparatima
Kako odličan nastup a primio 3 gola? Preseravanje najobičnije.
Zato što je primio 3 gola koja skoro niko ne bi mogao odbraniti, a imao je 5 vrhunskih intervencija i nekoliko "manjih", tako da zahvaljujući njemu nije bio pravi potop. Odbrana je katastrofalna bila, Cahill i Terry nula bodova. Zato.
Kakav li je onda nastup, ako ovaj u kojem je primio 3 komada odlican?
Ma ja ba, yebo fakultet
Kada unosis sa smartphona, desi se greska u unosu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je dao drugi gol, Kompany ili trut Ivanović?
Dobra tekma bila nema govora,Bega dobar nastup....... Pado samo na Chelsea :(
Odbrana Celzija kriva za dva primljena gola, kod prvog Ture i Aguero se nasalili sa cijelom odbranom.
Chelsea fakat nemoćan. Šta reći za ekipu koja izgubi 3:0 a pritom im najbolji golman...
chelseajeva obrana malo rec uzasna, ivanovic i terry su ove sezone losi onoliko koliko su prosle bili odlicni. da nije begovica bilo bi 10-0, i sace supci po svijetu, a posebno butthurt "hrvati" na indexu kenjat kako on ne valja blah blah. steta za tri primljena al jebi ga, city zasluzeno pobjedio, mada je cist gol ponisten chelseaju, da je priznat bilo bi puno drukcije
Aferim slazem se :) pozdrav
kao sto rekoh: pogledajte index hr i komentare. pas mater bezobraznu, krivo im sto im je najbolji golman u prosjecnom klubu francuske lige