Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze se napadati liga prvaka sa Benzemom Voniciusom i Iscom
@Mehinho istina, nazalost...
Kakvi li bi bili komentari da je Realu priznat gol kao za City...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Liverpool bjezi Cityu 20 bodova, City duplo bolji od Real Madrida, hocu da kazem da je spanska liga mnogo pala i izgubila na kvaliteti...
U prilog tome ne ide činjenica da su Real i Barsa u zadnjih 10 godina uzeli 6 titula lige šampiona.
@fbUser1580420010 A Liverpool ipak izgubi od četvrtoplasirane ekipe u Španiji. Ne gleda se to tako jarane.
Bravo
Benzema će igrati do kraja karijere u RM izgleda i to u prvom timu.Nemogu da vjerujem da Real nema u svom taboru mlađeg,bržeg i trenutno boljeg napadača,pa Real je ekipa koja mira imati na klupi tim spreman i kvalitetan kao i prvih 11.Opće je poznato da Zidane gotivi Benzemu i da je Benzema privilegovan,ali družba je družba a služba je služba.Letit će Zidane u paketu sa Benzemom ako ga nastavi forsirati.
Isti sam u sebe kona Mujneba, raduje se kad Šefkin mali kuči golfa pošto ne pričaju dvajs' god, e i ja bil vidim čujem da je neko staslačio galaktikose popravi mi se automatski dan 😊👌
Fasizam na aparatima!
Ovaj VAR nije normalan,kako ce Real sad titule osvajati.
Realu tesko ide otkako je VAR uveden
Utakmica je bila odlična, po meni su obje ekipe igrale jako dobro, s tim da je City bio ofanzivniji, logično jer žele napraviti dobar rezultat da u drugoj utakmici sa manje pritiska igraju, Real još slijedecu utakmicu igraju protiv Barcelone, tako da ima sve tu svoje nesto. Prvi gol za City je prekršaj, rukama odgurnuo Ramosa i ostavi ga dovoljno kratkog da ne dohvati loptu, tako da je po meni ovo neriješeno trebalo biti.
Koji sramotan penal. Zasto im služi taj VAR? Ovaj Sterling ih uvijek uzima na isti fazon. Pouka: prevara se isplati.
Ramosu, kao zadnjem igraču odbrane, direktan crveni karton zbog gluposti Varanea. Raphael, kao jedan od boljih štopera na svijetu, ne smije dozvoliti da mu onakav dribling prodaju.
MC lagano prolazi. Nema kupovine velikih igrača - nema rezultata za RM. Ali, ako sud potvrdi kaznu MC slijedi velika rasprodaja. Svi žele Sterlinga, De Bruynea.... Zbog toga je i donesena kazna, kvarnjaci su španci. Baš mi je drago što će ispasti.
sreća u shitiju igraju sve mladići iz akademije 😂😂😂😂😂
losi i jedni i drugi, patnja od utakmice, sudija je ovdje presudio
Real prolazi
City lagano 🥅 Real je ispao
Zasluzeno,City bolji,brzi.. Real sa Benzemom naprijed nema sta da trazi,Zidan hoce sa Vaskezom rezultat da preokrene,i tako dodjes do ovog rezultata. Real moze zadovoljan biti sto i gore nije bilo.. Realno City je imao svake godine ekipu koja je mogla osvojiti lp,tako da nikog nebi trebalo da cudi ako napokon uspiju..
@zurich77 Real je skroz potonuo kad je Bale ušao u igru.
@zurich77 jarane ja kad sam vidio da Ćelo vadi malog Juniora koji je bio najbolji igrac Reala a ostavlja panja Benzemu odmah sam rekao dabogda izgubili i neka su izgubili hebo im ja matere svima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kuci petardinjo