Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda mi neko kaže "Španska liga najbolja". Dobrodošli u Englesku Premier Ligu, Ligu gdje se prvak stalno smjenjuje, ligu u kojoj svako svakog može pobijediti.
@faris_tesanj spansku ni Spanci ne prate
@swanfiIter Fakat ne vidim ništa zanimljivo u Španskoj, a pogotovo Talijanskoj ligi. U Španiji se od davnih davnina Barca i Real bore za prvaka, Atletico se upetlja s vremena na vrijeme. U Italiji, Juventus trenutno nema, a i neće još duže vremena, imati konkurenta. Njemačka je bila zanimljiva, dok Bayern nije odlučio da uništi konkurente kupovinom njihovih igrača. Ove godine je nešto zanimljivija, ali je pitanje dana kada će Bayern preuzeti čelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je kolo na bobama..ne zna se ko je ludji
Nije bilo sreće za United...28 šuteva 75 posto posjed...šteta za prekinuti niz pobjeda
Iz dvojke u keca
Lako je pogodit ostale lige, a ja jednom pogodio 4 utakmice Engleske lige,isto kolo. Samo englesku ligu i pratim, jer svako svakog sjebe kad god stigne. Sjetite se samo Lestera, to ne bi dozvolili ni u jednoj drugoj ligi.
Odbrana MU - Jones, Young i Shaw su slaba mjesta. Jones je katastrofa, kiks - igrač. Kod drugog gola ga nema u sredini. Young stoji, ne pokriva jedinog igrača oko sebe i šah-mat. Zašto nije igrao Martial? Je li Baiily opet povrijeđen pa ga nema? Zna li neko?
Odbrana je najbolnija tačka. Potrebna su minimalno 2 nova igrača kako bi se napravila čvršća zadnja linija. Shaw je kroz karijeru doživio nekoliko teških povreda koje su ga destabilizovale, ali mislim da će, ako ga povrede zaobiću, kroz jedno 2-3 sezone, biti vrhunski bek. Zašto Bailly i Martial nisu igrali, to samo stručni štab zna.
koji ku*accc?đe sam ja bio vazdan ,gledaj zX2 gledaj parova...
Rafa Benitez babuka
REDSI UZIMAJU PREMIER LIGU OVE GODINE,INSALLAH...
s obzirom na ove rezultate od veceras, ne bi me iznenadilo da liverpul sutra odigra nerjeseno protiv lestera a celzi ispusi od burmunta
@arslan12345 haha hvala legendo, naplatio sam ja ovo vec sebi sa ulogom od 10 KM na lester X i 1 burmunt tako da nema zime kod mene :D .. sutra lazio dvica i girona kec vjeruj mi :)
@arslan12345 haha jesi digo kesh?
Lindelofov gol za 2 2 offside....
Mislis onaj za 0 2,cist offside,zato jedva cekam var,nije da volim var,ali barem pokaze onako kako jeste,pa sve po zasluzi bude,poyy...
E nek i Liverpool nekad osvoji ligu
E neka je samo zbog prepotentnog celavog smrada, Klop gospodski ispao odma iz oba kupa i posvetio se samo ligama, a ovaj cigo protiv nizeligasa igra sa najjacim sastavom, na kraju nece nista osvojiti pazite sta vam kazem !
Hahahaahah cuj gospodski ispao. Marsh u pm
To ti gledas tako, kao i svaki navijac. Zato sto osvajanje donosi klubu i vlasnicima milione. Da se mene pita, ja bi kupove izbacio, jer stvarno je dosadno, ali kad bi se neki igrac proslavio iz 3-4 lige?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ovo za mene nije sokantno...Guardiola jeste najbolji trener na svijetu,sa jednom od najboljih ekipa,ali s druge strane je Rafa Benitez,vjerovatno najpodcjenjeniji trener u historiji,covjek je veliki fudbalski znalac,sto je dokazao i sa ona 2 finala LP sa Liverpoolom...ekspert za knocko out fazu,ali zna on i u ovakvim utakmicama takticki nadmudriti svakaog trenera...svaka cast za pobjedu,pomogao je i svom bivsem klubu...
@DzudzanUZP najbolji trener na svijetu hahahahhahahahhahaha idi prati kriket molim te
Dramaturgija na engleskim terenima.
Ovo je premier ligaaa