Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek se jos on povrijedi pa cemo onda vidit susica i njegove sposobnosti kao trenera ;)
Ne brini, folirao je, nije mu nista. Mala ogrebotina po butini, medjutim posto je bio toliko produktivan, Pelegrini je odlucio iskoristiti priliku dok lezi na travi da ga zamijeni. Aquero usao, prva lopta paf, gol.
NE DIRAJTE DŽEKU NOGE ĆU DA VAM LOMIM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj jebeni klix. Povreda? Momak je dobio površinsku ogrebotinu koju i ja dobijem kad me stara kaižom preko leđa odvali xd
Liverpool loš ove sezone bez Suareza. Lovren katastrofalan, kriv za 2 gola. Marković dobar.
Jamie Carragher Lovrena nazvao rupom.
to majstori ...
ma to će amrica melem usnama da poljubi i dzeko k'o nov....
dzeko sampion
on sedmično uzme 190 milja eura a klošari nek ga pljuju ma pametan nek izbjegne reprezentaciju,*** glupe bošnjake oni vole dražu i četnike sa njima piju po selima
Jovetic je borac i dobro igra ,Dzeko ja mislim ima malo mentalnih problema , stalno gleda u zemlju , volim ga dobar je to igrac i covjek , ali nesto snjim nije u redu nemojte mi zamjeriti , hvala
Doktore jel to ako se gleda u zemlju imas mentalnih problema. Ma kralju ti si moj idol xD
f
Prodje Aguero pored Lovrena ko Ferrari pored parne lokomotive
sta sad safete
Prevrnuce suskavac naopako!
Jeli Dzeko dotakao loptu i u jednoj akciji kada je pao jedan od golova?DA proslavimo?
kako je krenulo pola tima ce nam se povrijediti...
Dzeko je institucija neka prica ko sta hoce. Zahvalan na razumijevanju.
institucija za šetanje po terenu, sad kad bude kapiten još će gore
@meth taj setac je nas najbolji strijelac. dao je 2 gola na svijetskom jedan mu je kako znamo ponisten a u zadnje 5 sluzbenih utakmica zabio je 4 gola (ako racunamo tak ponisteni gol) ja ne znam sta vi ocekujete od jednog napadaca.
bilo bi interesantno da propusti tekmu protiv Kipra,bas me zanima kako bi Pape to majstorski preslozio repku...bilo bi "cuvaj bod,k'o kuca je"
Produzio ugovor i boli ga racqu . Pa ja , ne mora vise ni potrcati. Imao sam utisak ko da jedva ceka izmjenu . Bez imalo volje je igrao.
nemoj tako. jesil vidio kako se radovao golovima? trci, skace na saigrace, smije se.... kad je zadnji put takav bio u nasem dresu? namrgodjen kao da mu neko kraj terena drma staru a on ljut zbog toga. prosla je njega furka za igrom i loptom. sad samo skuplja pare i masta o amri koja ce ga spustit na zemlju kad-tad
Dzeko burazeru, ozdravi nam brzo. Obradovao si naciju bezbroj puta i opet ces, stadioni ce opet da grme tvoje ime. A ljubomorne dushe mogu da ti ga pu*e !!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)