Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovo iskoristiti i dovesti Aguera i B. Silvu na posudbu u Sarajevo, da napadnemo grupe LP. :D
kad će PSG izbaciti
Nije ni sto je Musliman gazda..nije!?😅😅..joj Elizabeta ..ojlo stara sve je to tvoje maslo jos od 1950-th..pa ono zlatno bice koje nij htjelo da ucestvuje u podmetanjimaci lazima Princezu Dajanu ..satro Demokratija..jasta je pravo..jadni Palestinci zbog njih i dan-danas pate.
Arapska posla...
Uhljup
Navijač MU oduvijek. Ne volim ovo jer UEFA kažnjava selektivno. Postoje nedodirljivi klubovi čije poslovne knjige su tajne kao nuklearne podmornice.
Sačekajmo par nedelja dok se to ne pretvori u novčanu kaznu.
Britanski novinari rugali se dinamu,pisali svasta,pisali da je to klub koji zivi od prodaje svojih igraca blablabala uglavnom sve ruzno su stavili sto je moglo stati.sad dolazi na naplatu ta bahatost,bas se nasladjivam man city umnetni klub arapa,raspad sistema sljedi.
Da Tegeltija radi u sudu, presuda bi bila ponistena vrlo brzo i M.C. bi normalno igrao u svim takmicenjima UEFA-e.
Trebali im zabranit i dovodjenjè igraca...
Sad kad uzmu ligu prvaka lagano
Ode United kao peti u ligu prvaka
Kome UEFA štima da osvoji ligu prvaka svi su oni prodane duše . UEFA je toliko poštena da se ne smiju pogledati u ogledalo, puknuće od poštenja 😂
Sava savanovic i petar blagojevic su prvi srpski vampiri........ Dodji u njihovu vodenicu da te plase iza ponoci
Ubacite FK Sarajevo umjesto Cityja.