Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najobicniji kriminalac
Pa šta je tu novo? Ronaldo, Mesi, Ronaldinjo, svi su oni dovedeni na istu foru. Moraš znati ljude koji vuku konce, da bi igrao. Kladionice određuju pobjednike. Kad ovi konji na terenu zarađuju milione, koliko onda zarađuju one kravatirane gazde? Kaže talenat! Talenat malo morgen. Svi na dopingu ko Šarapova... Nekad su bogati gledali sirotinju kako igra, sada sirotinja gleda bogate...
BTW da li neko zna koliko je "najbolji nogometaš Europe" (polu-retardirani kamenjarac Modrić) dao Mamiću para kroz ugovore? Yup, polu-retardirani kamenjarac koji uživa u zvucima "Gena kamenjarskih" od Thompsona bi i dan danas gonio ovce po Velebitu da nije pristao da 85% prihoda daje, pogodimo kome? Yup...
У зимском прелазном року ће одвест Госпу у Атлетико Билбао за 15 милиона евра :)))))))))))
Pa koga ce ako nece svoga.Nece mene valjda
Pa zar nije logičnije da u Dinamo šalje mlade igrače svojih poznanika nego da dovodi neke anonimuse kao što je običaj u našoj ligi, dokaz da se re te neargumentovano protiv čovjeka samo mogu biti ailni transferi koje je Dinamo ostvario zahvaljujući 'kriminalnim' radnjama u klubu i dovođenja igrača preko 'štele', zato novinari dragi... ubijte se.
Može i svoju babu dovesti ako hoće....čovjek pravi posao
Lista država čiji se klubovi NIKAD nisu plasirali u grupnu fazu bilo kojeg evropskog takmičenja se polako smanjuje a tu listu čine: Andora, BiH, Baltičke zemlje (mislim sve tri), Farska ostrva, Lihtenštajn, Malta i Crna Gora. Sve ostale zemlje su imale barem jednom I barem jednog predstavnika ili u LP ili Ligi Evropa.
Kralj
@Slugani uf što se i ti voliš praviti pametan, eto u Hrvatskoj se čeka na MR baš zbog Mamića, a nije zbog hiljada drugih stvari. Koliko je to država dala Dinamu je lako provjeriti, pa ćeš vidjeti da je puno više para bačeno na kojekakve druge gluposti... BTW za te tvoje stotine hiljada dolara ne možeš kupiti ni polovan MR...
Kakav god da je prodace ga Mamic
I onda kad za godinu i po momak završi u Bundesligi svi će transfer pripisivati "hrvatskom nogometu", a ne gigantu Maminju.
I onda kad za godinu i po momak završi u Bundesligi svi će transfer pripisivati "hrvatskom nogometu", a ne gigantu Maminju.
Hr. mediji za 4 godine Mario Vasilj-Mamićev izum vodi Hrvatsku u finale SPa
E neka si nam i to rekao
ustaša.
Kakav kriminalac!!WAU! Bosna i Hercegovina nije to zasluzila! Da se ovakvi smradovi skrivaju u nasoj drzavi!
Al nema SmrAdovA do naših.
@Hamoponovouredu SmraDovA*
lik je laf pravi ..bio dobar ili los...
slazem se...mangup