Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni svijesni da uživamo u vremenu dvojice vrhunskih velemajstora...
@hulahopka smore o njima dvojici i da ne zelim biti svjestan prisilili su me da budem svjesta smorili obojica majku rodenu a kamoli nas
Jedini igrac na svijetu koji moze dodavanjem izmedju 5,6 protivnickih igraca na malom prostoru gurnut suigraca u mrtvu sansu. Tu viziju niko nema, o ostalim kvalitetama je suvisno pricat. Messi pa deset mjesta prazno pa neko...
@zgembo111 U pravu si ima talenta skoro kao i veliki i najveći Diego Armando Maradona.Što znači Maradona deset mjesta prazno pa Messi pa deset mhesta prazno
Joj Kad kazu Ronaldinjo i debeli Ronaldo bolji od Messija i Ronalda. Pa oni su odigrali pet sezona, ovi ljudi igraju 15 godina i jos ce 5, to je sportista, primjer, a ne alkoholicari i narkomani.
Greatest of all time is Lionel Andrés Messi - G.O.A.T! 🐐🐐🐐
Istu taktiku imam i ja kad mi se prijebe.. Osmatram propuste u odbrani i lopta me uopste neinteresuje.
I naš Džeko ima istu taktiku, samo što je Bosanac pa mu treba duže da skonta i zato obično hoda do pred kraj drugog poluvremena.
hahahahah koja glupost
Šetao bi on meni dalje da Perezove akrobacije nisu otjerale Ronalda hehehe da kompenzira gubitak na drugim nogometnim terenima tog istog Mesija sad artiljerija gura u prvi plan ovu utakmicu :-) a da malo proguglaju :-)
@brkox A da ti malo proguglaš koji je odnos u pobjedama Messia protiv Ronalda u međusobnim susretima, golovi, asistencije?
RNALDO NIJE NI DO JAJA MESIJU
Ispade Messi ko Sadmir, ocam'...
Luis nazario de lima Ronaldo...Ronaldinho...Mesi pa C.Ronaldo..ima tu jos igracina kojima kljunar moze samo tuki pusit..
Tako i sulejman krpić
Fudbalski Šaban Šaulić !