Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@oki koje su konkretno utakmice liverpoola i man.uniteda namjestene? ustvari da malo prosirim, koja je to utakmica engleske lige namjestena? ljudi ako nekoga vec optuzujete onda dajte nekakav dokaz za to. svi znamo da u italiji, portugalu, grckoj itd. uvijek ima nekakavih skandala, ali skandala u engleskoj, skotskoj, njemackoj, svedsko ili nema uopste ili su ekstremno rijetki.
uzasna vijest za sve ljubitelje fudbala liga prvaka nece vise nikad biti ista!!
juventus milan??? kaznite i njih na 7 godina mamu vam lako je siromasnog gazit
sav svoj bijes iskihaju na \"fukarama\" sto nisu kaznili dozivotno ac milan prije par godina kad su imali one skandale??
ja mislim da je i zeljo ono nastimo utakmicu u kufu kada je fasovo sedam komada,treba to dobro pregledati
a da pogledate namjestanje utakmica za liverpool manchester i druge jake klubove