Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ecuj maestralni benzema odbitak skrenuo u gol jel gledaju utakmice ovi novinari ili samo na livescore vide rezultat pa pisu ne brukaj se bola navijam za real ali nije ono sinoc bilo maestralno ljudi pobjedili 1:0 nisu lose igrali ali su u prvom napravili tri cetiri greske trebali su gubiti realno drago mi je za pobjedu ali nije to za ovakvog naslova
Moras da shvatis da je raspored Reala izuzetno gust i tezak trenutno. Naravno da je u ovim situacijama taktika najbitnija, pa i pobjeda od 1-0 zlatna. Svaka čast za pobjedu jer Bilbao nije nimalo lagan protivnik.
Gledaj Barce i Rayo Velicano ispred njih. Ja sta docekase braco moja mila ni europa ligu nece igrati izgleda
igracina prava
Kakav je benzema igracina sad mi je jasno sto je onaj frajer razbio televizor (opravdano)
Bilbao je jak tim ove sezone nije za odbaciti, uvijek je i bio. Benzema nosi Real, procvjetao bez Ronalda iako je i sa njim bio dobar. Nije Real pokazao nesto ali pobjeda je upisana. Hala Madrid, y mada mas!
Courtois strasan golman, svaku mi je sumnju odklonio poslije Navasa.
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
U ovoj tekmi nam je maestralan bio jedino Courtois, uz bljeskove Viniciusa i Asensia. Ali kako reče komentator, najbolji pobjeđuju i kada ne igraju najbolje
Curtois je daleko najbolji i najvažniji igrač Reala u zadnju godinu dana.
Veliki pobjedjuju i kad ne igraju najbolje !