Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan Mario Govnez nađe mjesto a wunderkind Sane kod kuće ostaje. Sline ćeš ti opet nervozno jesti Lawe.
oni i ne igraju istu poziciju.. gomez je napadač.. sane je trebao biti pozvan ali umjesto draxlera.. ali vjerovatno je se Low odlučio za njega zbog više iskustva
@Trump2020 Taj Mario Gomez igra devetku. Gdje ces njeg porediti sa Saneom? I, Gomez je tu takticki. Kada im zatreba visok igrac jak u skok igri, u prekidima, izlazi Werner ulazi Gomez. Ili ce izbacit nekog iz sredine a ubaciti Gomeza. Stari lisac.
Glup potez, pozvao povrijeđenog Reusa koji je za nivo manje kvalitetan od Leroya, obit će im se ovo o glavu
@thekupus Reus je Messi za Sanea. Pogledaj kako je igrao od kako se vratio na teren. Ne pricaj napamet.
sve tipične Švabe.... :)
Odbio Sane da mu pomirise prst 😂
a baš sam šokiran, evo vazdan ne mogu da jedem zbog toga
Sane je previse pokazao u minuloj sezoni da ga se ne pozove. Kad krenu utakmice poslije grupne faze, pokazace se da je ovo bila glupa odluka selektora.
Sane je strašan igrač , ne kontam zaista čemu izostavljanje , ovo je greška ...
Gundogan, Kedira, Ozil, Rudiger, Boateng, Gorecka, Mario Gomez, Hektor...Sve čistokrvna germanska arijevska krv hahahaha..Mogo je vala i Sanea pozvat. "Previše" je pravih švaba u ekipi. Hićo se okreće u grobu ko propeler
ja da sam marc andre ter stegen povukao bih se iz reprezentacije momak citavu sezonu brani fenomenalno i opet prvo golman nojer koji njje branio godinu dana
navuko se Sane to je brate strasno konzumira bijelo kao da je brasno...
Ko je Sebastian Rudy nikad ga nidam vidio da je zaigro za Bayern ove sezone i sto je doboo prednost nad Saneom??
Nisu isti tip igraca. Rudy je zadnji vezni i salje lopte skoro pa ko Xabi Alonso, dok je Sane ofanzivni vezni. Steta sto ga je izostavio, odigrao je odlicno proslu sezonu. Prije bih njega poveo nego ozila ili gundogana, pa nek oni slave svog predsjednika brkonju.
@TheSuccubi šta će onda Brandt ? Sane je Messi za pola njih
Njemačka najlošiji sastav u zadnjih godina i godina ima, sramota sta Löw rafi, treba ga otjerat, SANE onakvu senonu u CITYu imao i odbit momka, sramota, ja ne bi ni igrao za Njemacku dok je LÖW na klupi
Ko je rekao da je stalo njemackoj javnosti do cirkusa u reprezentaciji. I ovako ima previse ne njemackih prezimena i sl. Politika je umjetnost zivota :D
sta ce mu Sane kada ima majstora Mullera
On i ne treba da ide, Njemci cijene lojalnost a ovaj se prodao u City.. plus je sebe istetovirao na ledjima, znaci nikad takvog igraca nebi poveo ma koliko dobar bio. Super je sto je pozvao je Hectora koji ce igrati u drugoj ligi sledece sezone, Brandta koji je takodje mogao otici iz Leverkusena. Nije trebao zvati ni Draxlera koji je presjedio cijelu sezonu, Ozila koji se ne vidi vec 3 godine, ni Gomeza koji zamalo iz lige nije ispao sa onakvim top saigracima.
@TheViper I ja sam nekako skeptican u vezi Ozila. Ali, pripremne utakmice odigrao je dobro(iako je njemacka bez pobjede, to nije vazno jer Low na tim utakmicama gleda ponasanje i kretanje igraca). Znas kako, Ozil dobro gradi loptu, brz je jos uvijek a njegov centarsut lako moze pogoditi Gomeza u celo.
Nije ti Gomez više u raspalom WOlfsburgu nego u Štutgartu.
Stvarno ima komentara to je cudo. Mi ovde nalazimo mane Njemackim trenerima koji uvjek dodju minimalno do polufinala. Taj isti Löw je razmontirao Brasil ako se dobro sjecam.
ko poznaje njemacki mentalitet bice mu sasvim jasnozasto ga je izostavio
Covjek koji je osvojio SP sokirao neke kvazi strucnjake? Zbog novinara on i jede sline, kad vec guraju nos gdje ne treba, nek gledaju gadosti. Nijemci nagradjuju vjernost, jedan Hector koji je ispao u cvajtu sa Kolnom pozvan na SP. Brandt, koji je imao ponude bogatih, ostaje u Leverkuzenu iako nisu izborili CL. Sane je dobar, ali ima za njeg vremena. Reus i Drax su bolji, iskusniji.