Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ovaj covjek borio na terenu zasluzio je da mu se naguze svi iz saveza na celu sa Dinom Begicem. Ti si primjer kako se igra za drzavni grb. Hvala ti za sve Senade.
Svjestan da je ostario i nece vise da igra, Gospodin!
@dojka istina je da je nakupio godina, ali da je ostario, cista je glupost za reci. Pa covjek igra u zivotnoj formi, i bukvalno je motor Lazia. To je pokazala i posljednja njihova utakmica LE. Nema Lulica, nema entuzijazma, a nema ni nekog da pravi igraca viska u svakom momentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nećeš više - ne moraš, tvoje pravo. Iako si se zaista mnogo trudio igrajući u reprezentaciji ja nikada nisam znao koju ti stvarno poziciju igraš (na stranu selektorski eksperimenti) i rijetko si 'briljirao' za repku a vazde pohvale za igru u Laciju! Sretno ti bilo
Ne moras ionako si PARMAK bio citave kvalifikacije, Vi dole hvalite ga,nije to onaj Lulic sto je nekad igrao xD Sad je ko zadnji bekan ispao.
Nas Zmaj ostajes
Ode Lula.Hvala za sve
Tebi care svaka cast ali ti vise ne mozes igrat ni za San Marino. Ja ne znam ko te i u onom Laziu drzi, ali meni je drago. Dao Bog da uzmes jos sto miliona, ali nisi ti vise za lopte. Fala ti sto si pojaco repku.
U čemu je poenta da razgovaraš sa bilo kim ukoliko si već doneo odluku na koju razgovor neće imati bilo kakav uticaj? Besmisleno. Komunikacija podrazumeva dvosmernost - da slušaš i pričaš - i podrazumeva da su otvorene barem dve opcije, a ako je otvorena samo jedna opcija, onda to nije razgovor, nego monolog. Uzgred, sa Lulićem ili bez Lulića, takozvana reprezentacija takozvane BIH će samo dalje padati na FIFA rang listi (trenutno, Hrvatska 14., Srbija 34., takozvana BIH 41.).
Ukoliko izuzmemo loženja, tako svojstvena i rado upražnjavana u FBIH, nemaju se čime ovde baviti navijači: takozvana BIH će odigrati prijateljsku utakmicu svakih par meseci, ne učestvuje na Svetskom prvenstvu u Rusiji i nema šanse da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo - nikada se u istoriji i nije kvalifikovala na Evropsko prvenstvo i to je to. Zato se i objavljuju ovako besmislene vesti, jer drugih vesti i nema.
Srbija upravo kreće u izgradnju Nacionalnog stadiona kapaciteta 50.000 mesta, investicija vredna oko 200 miliona dolara, a rekonstruisaće se i stadioni Partizana i Zvezde. Srbija igra Svetsko prvenatvo u Rusiji, Partizan i Zvezda su igrali Evropsku ligu i prošli grupnu fazu. A šta rade u Sarajevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledao sam sve utakmice reprezentacije uzivo , Lulic je idradio vrhunski posao , hvala Senade i sve najljepse u zivotu i karijeri
ne vračaj se molim te
Ovom momku svaka rijec hvale i zahvale. Momcina i pol... Mnogi su ga prozivali i zbog toga sto igra za Lazio.. al eto, nebi mi bili mi da neseremo ko golubovi
to jarane de bgt nagovori i onok kolca nek i on odustane
Joj da hoce Dzekson naguzit onu Eminu Jahovic, bio bi prestetan da i nju prizeni pa da joj napravi jedno dva komada
Kad bi on, isto ko i ti, jelde?!
Prerano se povukao, moze odigrati jos jedan ciklus
lulic je trčao vazda ko pjanic i dzeko zajedno,ko će ga zamijeniti to niko nezna
Svaka Luliću čast, ali on je pobjegao, a ne oprostio. Čovjek je za repku odigrao možda 2-3 utakmice da valja, sve ostalo je bilo ispod prosjeka i klasično čuvanje ta klub. Najviše su iritirale njegove kritike nakon loših rezultata gdje je optuživao igrače u selektora, a on je obično bivao najtanji u istim utakmicama.
Svaka Luliću čast, ali on je pobjegao, a ne oprostio. Čovjek je za repku odigrao možda 2-3 utakmice da valja, sve ostalo je bilo ispod prosjeka i klasično čuvanje ta klub. Najviše su iritirale njegove kritike nakon loših rezultata gdje je optuživao igrače u selektora, a on je obično bivao najtanji u istim utakmicama.
Kako neko može reći nešto negativno o čovjeku koji je dao sve za bh reprezentaciju.Igrao je na svim pozicijama ,samo što još nije bio golman ,krpio rupe nesposobnih selektora,kao Barbarez nekada. Lula ,hvala ti na lijepim trenucima i sve najbolje u nastavku tvoje karijere.