Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo ce proci Saudijce kao sto je i Kineze. Ne mozes ti napraviti top ligu dovodjenjem svjetskih imena i to koja su pred penziju uz duzno postovanje. Moras imati svoj podmladak i skolu fudbala i barem malo talenta za fudbal. Modric je zaradio cifru i draze mu je biti u Realu nego u Saudiji. Nece igrati non stop u Realu jer ne moze ali citavo prvenstvo moze igrati poluvrijeme svaku utakmicu pa i vise 100%. Ovo su samo hirovi jednog covjeka koji ima trilione i nista vise. Bravo Luka.
Upravo tako ne moze na silu. Dobro poredjenje. Nisu uvijek milioni presudni mada Saudijci daju ogromne pare za razliku od Kineza ili Amera mada MLS ima potencijala ruku na srce.
Cuj ne moze na silu. Sami sebe tjesite. Kako je Manchester City “na silu” pokupovao igrace i sada osvaja svake sezone englesku ligu a evo sada je osvojio i ligu prvaka? Kada imas pare, sve moze. Uostalom, Saudijci ne dovode samo istrosena imena, doveli su i nekoliko mlađih talenata. Plus, konacno pitanje, zasto bi samo Europa imala monopol nad nogometom? Imaju i ostali pravo da se takmice i pokusaju unaprijedit svoju ligu. I Europske lige su se prvobitno razvijale - parama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bad je ispao gospodin, dostojanstveno nema šta.
Eto teško odbiti manijaka kasapina novinara.
Da su mogli prodali bi ga davno, ne traži hobita niko
glupan
Po nekim procjenama zaradio je već 150mil e,znači može šta hoće!Jedino da se kakav kockar (a on nije)od djece ne napravi pa da sve sjebe!A završiti karijeru u Realu neprocjenjivo!
Svaka čast svakom fudbaleru koji može odoliti velikoj lovi koju nude Arapi.
jel' ovo onaj sto je novinara isjekao
Luka Modrić,Novak Đoković Janica Kostelić,Dean Bodiroga,Dražen Petrović...sportski velikani ovih prostora...
Kako glup naslov, kao da se fudbal samo u evropi igra i nogdje drugo ne smije niti se smije negdje drugo razvijati i dobiti sansu, kad vec imaju novas nek ga ulazu u sport i razvijaju ga ovako je samo win win sa sve… logicno je da ce doci vrijeme razvoja i na drugim mjestima
"Pravo velika šteta".
"Pravo velika šteta".
"Pravo velika šteta".
@Sagittarius, majmune, ne poredi po kvalitetu i poziciji u fudbalu već po stavu i dosljednosti nečemu. Nemaš očito vijuge da shvatiš napisano. A sve i da ih svrstava u istu kategoriju, jedan osvajač zlatne lopte koji je 6 puta osvojio LP itekako to zaslužuje. Kme kme. 🤫
Ja glupa teksta …
Dzeko je isto odbio