Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enrique isti nas Bakir
Pa obicno ako je glavni trener sprijecen onda preuzima pomocnik ali kada se vrati ovaj stvari se vracaju na staro. Ovaj Moreno sad bezveze ocrni Enriquea ali da li bi bilo sada posteno da Enriqe nakon tragedije zbog koje je morao privremeno napustiti prepusti selektorsko mjesto a znamo da bi Spaniju kvalifikovao bilo ko.
Debil mu zabio noz u ledja. Neka si ga nazigu
jazavac
Enrique kao i nasi politicari. Ne voli ambiciozne ljude, vole neuke debile i poslusnike.
Sa jedne strane razumijem...spriječen si da obavljaš svoj posao zbog bolesti i smrti djeteta...a sa druge strane nije pošteno ni prema čovjeku koji je protutnjao kroz kvalifikacije. Situacija u kojoj nema ni dobrih ni loših.
Klasicni Barcelonin govnar
Koji je ovaj Enrique debil, kakave su ovo gluposti sto prica, kao da su ga nasi politicari skolovali.