Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj u sebi ima vise patriotizma od svih nasih šiša pljugera zajedno
Rodis se u Zenici i ne spomenes vlastitu drzavu,nego tudju,kako,zasto ,kakvi su to ljudi,ja sam se rodio u jednom malom selu na Neretvi,samo rodio i zivio 10g,proso svu Evropu,Pariz Berlin,Bec,Prag,al mi srce uvjek u Bosni u tom malom mjestu,nemogu ga zamjenit sva bjelosvjeska svjetla i raskos,e moj Lovren.
ha,ali te nisu protjerati,kuću zapalili!prestani filozofirati e uzdizati sam sebe🤮!I ja sam prošla više od pola svijeta i to mi ne daje pravo da sudim drugima!👎
Kakav si ti patriota a ne znas di je Bosna. Neretva nije u Bosni
Ode još jedan Džo Šimunić,tisuću selama....
na vasoj sahovnici jedine figure su Konji🤣
ja bih rekao da je Lovren samo zbunjen, nista drugo!!
Evo zbog čeka će Hrvati u Kraljevoj Sutjesci uvijek biti strano tijelo u tom kraju
Svaka čast ljudino!
Neretva teče od izvora do ušća isključivo Hercegovinom. Niti je bosanski Stari most niti je bosansko more.
Nepotrebno je komentirati gdje je rodjen, njegov izbor kako se osjeca i kako se izjasnjava. Mi sa tim nemamo nista osim sto ce ga u raju gledati kao pka-su. Bilo bi isto tako fino da ostave BiH na miru i ovi sa istocne granice kao i ovi sa zapadne i da mi koji zelimo nesto u BiH to uradimo bez opstrukcija.
BUBEUGLAVI pa svi smo se rodili u Jugoslaviji osim djece,ali u BOSNI zapamti,samo mozes biti domaci izdajnik ako se rodis u Bosni ,a volis vise Hrvatsku,Srbiju,Tursku,Rusiju,nismo mi krivi sto su Srbi razjebali Jugu u krvi.
kriza identiteta, ali nema veze, sve je to Balkan.
kojeg bolan indentiteta, zar postoji bosanska nacija ?
Postoji Bosanska država
Boze pomozi mu Nije niti svjestan koliko je ogranicen
Kakav ustaski parmak
kakanjac pogani
Jeba vas članak o ovoj gnidi zeničkoj… sanjo on
Bosanac rođenjem, Hrvat državljanstvom, Musliman vjeroispovješću.
Bit će vokal Thomsonu u slobodno vrijeme kažu....