Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ih lik nahajco kapa do poda
Engleski mentalitet, a Nijemac sef struke! Bolje kombinacije nema! Klopp svaka cast
da i lovren za nešto posluži...
Ovdje kad nesto kazes protiv Salaha uvrijede se ljudi kao da si Dzeksona ili Pjanketa spomenuo...
uspio je zato sto je tebe drzao na klupi, lovren da je igrao napravio bi rutinski 2-3 greske i primili bi 2-3 gola
Lovren je uvijek bio igrac sa mnogo gresaka i velikih gresaka koje ne smiju biti na ovom nivou na ovakvoj utakmici, ne bi se bunio ni ja da sjedim na klupi liverpula realno pogotovo u ovom trenutku
Klopcina je trenercina. I jos raja covjek. Pepe mu ne moze zglobove prati ...
Prosli sto nisu igrali klocevi kao Firminho te pogotovo Salah
Mene je podsjetilo na 2005. godinu, Liverpool protiv Milana, kad je Liverpool stigao prednost Milana od 3 gola i osvojio na penalima :) Liverpool, nadam se osvaja ove godine LP.
Vjerujem da je Klopa ekstra motivator. Ali ovaj Lovren nam nije prepričao da bismo i mi osjetili kako je bilo. Čuj "momci, mi to možemo, ako ne damo gol odmah, može i kasnije" njemu nešto fantastično??
Vjerujte u Allaha!
Šta tebe ima dizat, svjestan tvojih kvaliteta lik te ostavio na klupi ko najslabiju kariku Liverpoola
namješteno jbg....opet!