Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIM DA JE IPAK HENRY NAJBOLJI. HENRIJYEVE LOPTE LETE KAO DA PUCA S PETERCA U RUKOMETU..... HM, ŠTA ĆE NAM ONO \"KAO\", PA HENRY JE PRAVI RUKOMETAŠ. A TI @DOBAR..... VAMA JE JADNIČE U BIH ODZVONILO.... GOTOVI STE... POTPISALI STE PAKT S ČETNICIMA I ZA GODINU ILI DVIJE MAXIMUM, BIT ĆETE NACIONALNA MANJINA.... BIJEDNO ;-)
Ovaj izgleda stvarno nije čuo za Juninha
Ma kakav ovaj profesor ba : ) Pitaj Roberta Carlosa kako leti lopta hehehe
Al nikako da da prođe pored VALDESA SEMPRE BARCA
Jao da mene hoce tako da udari po dupencetu hi hi.
kako ih je Mihajlovic dero buraz, kakav Ronaldo ba...i engleze svabe i ruse
Možda ovo i ima istine...Ali nikad nije zabio gol iz slobodnjaka nekom od 5 vodećih golmana Buffonu, Cechu, Juliu Cesaru, zabija nekim golmanima koji su uistinu dno dna...
@shaljivdzija Otidji malo na You Tube pa pogledaj recimo Lyon protiv Reala u Ligi Sampiona od prije par godina pa ces vidjeti da je Juninho sam pobjedjivao Real sa golovima skoro sa centra ... haja...a upravo sa udarcima kakvi su objasnjeni gore u clanku :) Mihajlovic isto respect nema tu dileme,Del Piero u najboljim vremenima, Beckham i sl svi su stepenicu ispod JUNINHA BEZ DILEME. Haj uzdravlje. BIH4EVER!
dobar shuter Ronaldo ,cuj lopta fura ko bejzboska :) al kad Pipo odvali glupost ona pichi brzinom svetlosti ;) sto se tice slobodnjaka mozda si cuo za onog anonimca Mihajlovica taj je znao izvesti slobodan udarac
MA NAFAKA... :D ZEZAM SE.. SVAKA CAST MOMKU.. STO JEST, JEST..
Juninho je bog slobodnjaka i niko nikada mu nece biti ni do koljena.,taj je davao od 10 slobodnjaka 9 golova. Mada ni CR nije los daleko od toga ali on daje od 10 mozda 4 lopte to je razlika VELIKA RAZLIKA MOJA GOSPODO \"COPY PASTE NOVINARI\". BIH4EVER!
kako onda tek lete Del Pierove i Juninhove ?? :)
@ vanny: evo i mene, i ja dobro zabijam.
Cristiano, u moju mrezu mozes zabijati golove kad ti je volja.... Apolon danasnjice definitivno
koji ste vi bolesnici