Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saga duga sa torresom ........................ ne bi reko tores je predao transfer request i prodan je istu noc ......... a suarez bit ce on stari
Ako ga ne prodaju po njegovoj volji, sigurno je da nece igrati na nivou kao prosle sezone. To i ne smeta toliko, ionako je sebican, drzak i mnogo je nastetio klubu svojim suspenzijama, veoma je odvratan i ne postuje svoj klub. Imamo mi mnogo dobrih igraca i bez njega. A veoma je bitno da ga ne prodaju Arsenalu!!!
Sto ? Jel to mislis da je Liverpool neka konkurencija Arsenalu ?? De ne moj biti smijesan. Ako tako gledas, nemojte ga prodavati u Everton i Tottenham.
@ottmar Odi se nauciti razgovarati, pa se vrati, samo ti uporedi liverpool-ovu historiju sa arsenalom-ovom, pa cemo da vidimo ko je kome konkurencija, istina da u posljednje 2 sezone liverpool-u ne ide bas najbolje, iz nekih razloga, ne bih da ih navodim sada. YNWA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix niste nista danas o meni napisali, stavrno nema smisla
Rano je još. Čekaj da se kafa popije.