Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko top, Manchini flop
Ne serite više sa tim prokockao prednost.Prvenstvo je dugo i svi imaju padove tokom prvenstva.Na kraju se sve slozi fino.Liverpool je ovo prvenstvo učinio neizvjesnim do kraja, u odnosu na prethodna kad je City već u ovom periodu bio prvak.
ma sta je danas bilo fantasticno matere ti, poklonili im ljudi 2 gola i tako su i dobili..srece cekat ce oni jos titulu
isto tako je burnly zabip nakon faula nad alisonom
Trce 29 sezona za titulom? Trčaće oni jos zadugo prije nego je osvoje
Prokockali su 10 bodova prednosti, ne zaslužuju Premier Ligu + ih je City dobio. Najzaslužniji za titulu je definitvno City. "Sljedeća godina je vaša..."
@AymericLaporte City najviše zaslužuje??? je li to ona ekipa koja je na domaćem terenu izgubila od Crystal Palacea, a u gostima fasovali od Chelsea, Newcastlea i Leicestera.
Pa ako su prokockali bodove, a city ima haman isto zar to ne znaci i da je city prokocko bodove?