Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna malo lošija utakmica i odmah voljni da potroš 100€ za zamjenu.
kakve cifre za igrace covjece...
Ja pomislio Karius obojao kosu u crno , pogledam potpis Allison.
jao jeste vise dosadni... kmecite treci dan vec :D mene samo zanima koja je poenta ovog citavog pekemzenja navijaca Liverpoola, TAKMICENJE SE ZOVE LIGA PRVAKA Liverpool nije bio prvak skoro 30 godina (ove sezone 4. na tabeli)
koji je to real na tabeli?
@u prolazu 3. je bio ove sezone, sto je jako lose jer su usli kao branioci titule tj. bili su prvaci zadnji put 2017. pa 2012. to se zove sampionska forma (s obzirom da imaju pojaku konkurenciju u Barceloni), kada je Liverpool bio prvak? ne bih "A" rekao da su bili barem u ovom milenijumu... nisam navijac Reala, ali mi vise ovo sve ide malo na zivce.
karius u fk sarajevo.. propali golman za propali klub tamam.
E cuj tamaM... Tuga :(
@BORDO DNK halo sarajlija piše se taman. Pojma nemaš misliš da si neko što si rodjen tu gdje jesi.
Ovo nešto ekspresno dovođenje novog golmana. Koliko su grešaka pravili u toku Lige šampiona i drugi igrači (posebno zadnji red) Liverpool-a pa nisu ovako ekspresno otjerani.
Geronimo Rulli ima otkupnu klauzili 30M Eura, kakva budala moras biti 100M za golmana da platis
i jedan i drugi su svjetske klase koga god odaberu neće pogriješiti!p.s. zašto prijetnje smrću mladiću to se svakom može desiti pa fudbal je samo igra najpopularnija sporedna stvar na svijetu ili je možda nešto drugo?
@Geran mislim ipak da je postao milijarderski biznis ako samo uzmemo koliko novaca klubovi u engleskoj dobijaju za tv prava.
Bandovića !!!!