Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti blue pricas,gdje je to celzi do 2005 god.a i sana 3 godine poslije,otima stokama utakmicu,sramota.Sta je doslo na svoje mancester prvi,liverpoool 18 titula,5 liga sampiona,7 fa cup,3 carling kupa.Napisi mi ti sta ima mancester osim tihi navijaca na koje se ferguson ljuti jer kako kaze-oni izgleda dodju nanase utakmice da spavaju a ne navijaju kao pojedini odani navijaci.
man utd su nafakasi mrtvi chelsea osvaja sve
sve je doslo na svoje....manchester prvi.....
nemas ti pojma jarane ...nezz ni sutnuti loptu haha ..a uzeo valjati gluposti
liverpool i inter su dva najkomicnija kluba.. ok - davno je liverpool bio sila ali u zadnje vrijeme nista posebno. a inter iskoristio guzvu i skandal o manipulisanju u ital. ligi pa k\'o fol prvaci postali. inace - to je banana klub zajedno sa BANANA trenerom prevodiocem bivsim.