Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja naručio 10 komada da ne zahvali
a cega se lik sjetio
Dobar fazon. Lijepo su se sjetili.
SAMO PREPISALI IZ luzerpula OD JUNAJTEDA, JOS SAMO JEDAN U NIZU DOKAZA DA.SE luzerpul UGLEDA NA BOLJI KLUB
Waoo brilijantan potez najveci idiotizam jeste placati ovako nesto ljudi zgrcu milione na naivcima koji od toga nista nemaju al bas nista jos kad se raja sa ovih prostora koprca i gusi u navijanju za strane klubove a izasli iz svojih mahala nisu to za psihijatrije
@NONAMEXXL sta ima u tvojoj mahali?
Racunica je jasna samo 10 eura jeftinije na 100 000 sjedista je milion eura manje. Il bilo 130 eura il 90 svakako ce stadion bit pun.
Pa i za United je isto bilo i United je isto reagovao, ne vidim nista brilijantno u ovome jer bi podrazumijevalo nesto inovativno.