Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rakitic: Cuo sam da sada ti igras za Barcelonu Pjanic: Ne igram, samo sam clan
dobar. brz.
bosnjo gleda kvalitet kroz zaradjenu lovu kakav glupan svaki igrac iz lige petice a i sire su se namirili za 25 zivota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drag si mi ali nista nisi pokazao za sada.Cim dobijes loptu gledas da je dodas prvom do sebe, i tako stalno.Ja te jos nisam vidio da imas dva dodira sa loptom, sta si se usro...
Kako ce i igrat?,yebo mu je samopouzdanje ,i onu sto je odigro dobro ,sljedecu vec na klupi,,,pa onda 3,4 neigra ,ma yebe ga zuco i to je to !!
Mira uno di noi 🖤🤍🖤....forza Juve !!!
klasični bukov balvan,ajde mi netko da dokaže suprotno,..ako se ondje ne može uklopiti gdje može,..
ma "ebo vas više Pjanić,više pišete o njemu nego o klasičnoj egzistenciji u ovoj "ebenoj dolini suza,šta me boli neka stvar za poluigračem tamo negdje,..ima važnijih tema ,da pišete o preživljavanju u ovo gluho doba a ne o njemu izmislili bi i život bez hrane i kisika,..
Vidjeces da nece igrati ni taj mec u kojem nema tog busquetsa...ne moze, prvo inace nije u nekoj formi, konkurencija daleko jaca, kad dobije priliku ne uradi nista naprotiv uprska, vuce igru unazad a oni igraju naprijed stalno, ta njegova sigurica dodaj prvom do sebe i iza sebe i 95% tacnih takvih pasova ne znace nista valjda je svakim jasno, to moze svaki igrac iz nase lige, nema slobodnjaka i ostalog gdje on moze da se malo iskaze jer je tu messi logicno...
neko im ga uvalio
Bježi sa Titanika što prije.Nakav Juve napusti. Juventus ima tradiciju dok Barca ,PSG ,City itd su klubovi bez duše.
barca u istoj recenici sa psg-om i city-em hahahah
tesko je ga zabijat sa klupe
Uzmi pare Miree
@Tvoja_Mama,to nije nikakav problem,svojedobno ih je uzeo i Boško Balaban ,ako je to kraj svijeta i uspjeh u sportu onda je Pjanić uspio davnih dana,..
Tanak kao pelir papir.
Kumana treba jebat
KamenjarskiSrbin.... Čini mi se da ti patiš od hronične nestašice para. Za tebe je najveći Pjanićev uspjeh što ima para. Bolan ne bio, kada profesionalni igrač ne igra, on propada i nema ništa od njega. Naravno da ima para, isto kao što ti naravno nemaš para!
Propo!!!
Kako ce opravdati epitet pojacanja kad i ne igra. Odigra 1 utakmicu dobro, onda 2 na klupi.
Đžaba se skoro svaki dan priča o njemu ovoliko i piše,propo je u Barseloni i to je nažalost istina.