Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno je u pravu. Jucer je po 1000000 puta dokazano koliko je Messi bolji od Ronalda...
@Frakson11 de ti meni ljudino reci gdje je tacno Messi bio u prvom poluvremenu juce jesi li cuo njegovo ime prije ili posle onog pasa prema Paulinju, hajde ba balavci ne pljujte po jednom a drugog u zvijezde kujete Messi je poceo igrati kad je Real osto sa igracem manje i to je cinjenica ko ne vjeruje nek ponovo sagleda utakmicu
@TheRealOne1976 Ti si kralju glup i sumnjam da ćeš shvatiti šta ti bilo ko govori, ti ćeš opet gurati po svom. Messi i u šetajućem modu je bolji od Ronalda, koji se slomi trčeći, uzalud. Messi jednim pasom može riješiti utakmicu, ovaj ne da bi riješio nego ne bi ni dodao. Messi sam sve stvara - od vraćanja u vezni red, slanja dugih lopti, razigravanja, asistencija, golova itd. Imao bi još bruku asistencija recimo da nema pola polovnjaka u ekipi, kao recimo Gomesa jučer.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Samo djeca koja jos pohadjaju osnovnu skolu misle da je Ronaldo najbolji u historiji, nema tog profesionalnog igraca aktivnog ni bivseg koji ce reci da je on bolji od Messia, jedino on sam to moze izjaviti. Messi je Barcelona a Ronaldo niti je Madrid, niti je bio United. Jednostavno receno ekipe rade za njega a Messi za ekipu i tu je kraj price. Balavci i maloumnici Madrida nikad to nece shvatiti jer im je razmisljanje ograniceno.
Zato čovjek u 4 godine osvojio 3 LP.
Tu nema polemike ko je bolji.. Ovaj je na silu igrac, dok je Messi genije i nikada i niko ga ne moze prestici.
There shouldn't even be a comparison but wanna know the difference between Messi & Ronaldo? look at how Zidane set up his whole team to try and stop Messi and how Valverde didn't give 2 fucks about Ronaldo, then look who came out on top at the end.
bravo
Kad Ronaldo bude organizovao igru, razigravao, otvarao prostor, navlačio nekoliko igrača na sebe, slao duge lopte, imao pregled igre, te još asistirao i zabijao kao Messi, uz to gledao samo klupske ciljeve, tek onda može u rečenicu s Leom. Dovoljna je činjenica da Real bolje rezultate bilježi bez njega, nego s njim. Lik nije predriblao igrača ima dvije sezone i kao takav dobije zlatnu loptu. Smiješno.
Messi, pa veeeeelika praznina, tek onda Ronaldo i tu blizu 4-5 igraca. Ronalda dovoditi u vezu i uporedjivati sa Messijem je djetinjasto i neozbiljno. Mozemo pricati o popularnosti, koga djeca vise vole, ali o lopti, nije Portugalac taj nivo.
Ja ne mogu da shvatim ovaj svijet.Svi vi koji pljujete po Ronaldu,brzo zaboravljate koja je on velicina u svojoj karijeri.Sta je covjek samo dao golova.Pa ne moze konstantno biti isti i u istoj formi.Pogledajte samo na youtooubu njegove golove.I dovoljno je da znate koja je on velicina i fudbaler.
@ferrachi Pa dobro.Vi muskarci ste ipak iskusniji sto se tice fudbala.Dok mi zene na fudbal emotivnije i drugacije gledamo.Ako nam je neko drag kao igrac,prihvatamo ga onakvog kakav jeste.Meni se isto ne svidja Ronaldova narcisoidnost,i ja nemam nista od toga.Jednostavno imam veliko postovanje za njega i sve sto je do sad postigao u Real Madridu.Za Mesia..big respect.
Sobzirom kako Ronaldo igra zadnjih 10ak utakmica oni sto su glasali za njega ove godine bi se trebali dobro crveniti..
Lik je povrijedjen igrao, vidjelo se da ne trci kao inace, odmarao je kad god je imao priliku. Messi jeste talentovaniji mozda i nadareniji, ali Ronaldo je klasican dokaz da hard work pobjedjuje talent.
ako je povrijedjen zasto je onda ikako i igrao?!
Pa ne moze trcati kad barsa popravila odbranu 100%, cak se jednom vratio u odbranu jer je u napadu beskoristan...vidjela se zelja i bicikliranje njegovo karakteristicno ali odma su 2 na njemu....sto je rekao komentator na sk-u, Ronaldo je preskocio trening da se ogradi od lose igre na el klasiku :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako ima svoje misljenje o tome ko je bolji...neko ce reci Ronaldo neko Messi...nije bitno...bitno je to da su obiljezili jednu deceniju fudbala i njihov rivalitet je strasan gledajuci statisticki...a u istoriji ce biti zabiljezeno da je u eri Messija i njegove dominacije postojao igrac koji mu je parirao...kojeg god da se sjetimo kroz dvadeset godina sjeticemo se i onog drugog bez obzira na sve...