Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Turcima! A Federalnu Tv molim da maknu ovog Borisa Debilica vise sa Tv ekrana!
Ja fakat ne kontam koji jezik govori onaj lik, nekakve zaleđice, kapetani neki neke pizdarije :D
FEDERALNA TELEVIZIJA vec odavno propagira hrvatski jezik...zato vise ne mogu da je smislim...jer pored odredjenih ljudi kojima je to jezik od bešike...vidim da mnogi silom muku muce ne bi li ga pricali...a kad napusti zgradu vrati se svom maternjem jalijaškoj hiljadarki i stativi i ostalim pizdarijama...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E Drogba i dalje vrijedi, pokazao je to ovom asistencijom:)
Igracina je to. Igra, trci, skace, melje, kao da je na pocetku karijere.
Borben je,gine na terenu...isto ko Dzeko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je zbog Galatasaraya....
I onda bosnjo dodje i kaze kako mancini nema pojma. Njegovi rezultati govore drugacije!
svaka cast galata , a komentator mrs sa onom martinom barbaric u pm i govori zaledje , tisuce i vratnice grede , pa to nije bosanski jezik majku mu *** vise i jebavanje kako god ko stigne i gdje god stigne jebe u zdrav mozak
Pola čovjek ,pola zvijer ime mu je Didier!!!Grize Drogba i u 35 godini-mašina.Manćini ih je izvadio ,poslije 6 komada od Reala dovede ih do osminefinala.Ali tanka im je klupa moraju nekog dovesti u januaru.
Sjećam se prije 15ak godina Juventus je izgubio titulu prvaka Italije kada mu je u zadnjem kolu trebao nerješen rezultat radi vremenskih neprilika (jaka kiša). Sad opet slična stvar sa ligom prvaka. Da sam na njihovom mjestu, čim vidim koji oblak ne bih igro :)
hoćemo kanal na bosanskom jeziku. dosta mi je padalina.
Mancini je debil
zgazila galata juvea
jest i zgazila 1:0 rezultat u pm
to galataaaaaaaaaaaaaaa!!!
To GALATA.... brao majstori...
e nek su ih stresli, Didier i Vesli :)
Što Mancini začepi usta svim kritičarima.
Čekao sam 107 KM na 1x. Eto Kevine prijatelju reci jel to bilo teško :D Bayern 3,5+, Olympiacos 2 NBA para na 10 KM. Eto Kevine prijatelju reci jel to bilo teško.
Kako pogodi NBA, ja pao na Lekersima? A i Heat je izgubio. :) heheh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav danak neiskustvu moj Bufonee :)))
Mancini je masina
Gazi gazi zabareee
Ae' klocino zamisli da si kengur i odjebi u skokovima...