Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha e šta je i Arsenal dočeko,bravo Dinamo!
Imali su igrača manje 50 min.
Mamic je rekao i ovaj Arsenal nabijem na k...c hahahaha svaka cast Dinamu jedno veliko bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
dinamo dinamo dinamo dinamo dinamo dinamo dinamo dinamo dinamo dinamo!!!!!
dinamo osvaja ligu prvaka!
osvaja i liverpool premijer ligu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navijač sam arsenala i bas su me razocarali da hoce zavrsit 4 u tabeli nebil se tupili u glavu vec jednom Dinamo svaka cast
Dzeko je igrao dosta dobro. Disciplinovano, kretao se, otvarao se i pravio pozicije. Bocni igraci su radi toga imali dosta prostora. Sudac je mogao biti malkice objektivni. Dinamo me bas pozitivno iznenadio( prizeljkivao sam pobjedu dinama.) volio bi da dinamo ide dalje.nekad se znalo desiti da treci ima pet bodova a drugi bod vise od sedam :). Siguran sam da grke mogu pobjediti na maksimiru i trebalo bi da otkinu makar jos jedan bod kuci. a mozda nas iznenade nekom ludom pobjedom u gostima. Sretno Zagrepcani, Sretno Dinamo
Svaka cast Dinamo, konacno nakon decenija jedan klub sa ovih prostora koji barem posteno moze da odradi grupnu fazu. Takode Roma je sinoc lahko mogla da pobijedi Barsu koja je jedini gol dala iz ofsajda. Dzeko je bio dobar.
Gdje si ti vidio ofsajd??? Nisam navijac barce, da to odmah rijesimo, ali ofsajda nije bilo!!!
ja jesam navijac barse, ali Boga mi je bilo na granici i jest i nije xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po meni je Dzeko vrlo dobro igrao danas. I cijela Roma. Imali su malo srece na kraju, ali sreca prati hrabre i zasluzili su 1-1 trudom i trcanjem i dobrom taktikom. Ona dvojica, Florenzi sto je dao golaso i onaj Belgijanac, isto zvijer na terenu i napad i odbrana, na kraju grceve dobili. Ovo je super rezultat protiv najboljeg napada i mozda i tima na svijetu i sampiona, i ko pobjeda. I jos im je falio Pjanic, koji je njihov najbolji kreativni sredni, i drzi loptu i protura pasove i puca slobodne i kornere. Zato kazem da je i Dzeko igrao dobro, posto su igrali odbrambeno i na kontru. Dzeko je imao ulogu vise srednjeg kreativnog ili 10ke, i dobio bi loptu dalje od gola, ili na glavu ili na noge, i onda djelio onoj dvojici napadaca na krilima. I stvarno imao je dobru i kontrolu i tehniku, nije gubio lopte, skoro svaki pas na krila dobar i sjeo, i cak je onom proturio loptu kroz noge i zaradio Piqeu zuti. Dobar start, i bice velika borba s Bayerom za 2. mjesto posto su ta 2 tima jednaka.
mrtvi englezi
Bolji De Sanctis od onog čšdžđ... Džeko tu i tamo, povuci potegni... Dinamo mog'o bgm i tri cetri dat...
Bravo Dinamo!
E Moj klix: Pazi recenice; "Iznenađujući trijumf na Mestala stadionu ostvarila je Valencija nad Zenitom rezultatom 3:2. Strijelci za ruski klub bili su dva puta Hulk i Witsel, dok su za Šišmiše pogađali Cancelo i Gomes."
bravo za romu
e moj sarajevo.. ovako se igra. dinamo 2-1 arsenal a sarajevo gubi 0-7 od gladbacha. fuj
Cestitke Dinamu, lijepo je za noć uzeti milion i po eura,ali neće se plasirati u drugi krug
Sad ce Maminjo lagano po 500? harmonikasima :D ajmooooo
vi budite prijatelji, vi preuredite diskotetku, zatvorite kafić, razbijte diskotetku,razbijte hotel, dinamo i ja ćemo sve platiti !
Gospodin! :D
kažu riječi za dobra stara vremena.. https://www.youtube.com/watch?v=P05gYu6JDbg
Cestitke Dinamu i susjedima na veliku pobjedu. Stvarno nemogu da razumijem sta ljudi imaju protiv Mamica, pa frajer je napravio powerhouse od Dinama Zagreba. Genijalan je! A koliko god mi je drago viditi ovu pobjedu, toliko mi je i zao, jer boze dragi... Gdje bi nam bio kraj da je ostala onakva jaka Jugoslovenska liga? Pa redovno bi klubovi iz ovog regiona se plasirali u LP.
Negovorim o Jugi jarane, ali pricam samo da smo tada bili sila u svijetu fudbala i zamisljam kako bi danas bilo da se ujedine lige pa da vidimo koliko bi jos dodatno skocio kvalitet.
ante ne rise,mani se te kradeze price,protiv mamica su navijaci jer je od dinama napravio privatnu prciju,pa dinamo je i prije mamica igrao ligu prvaka gdje pobjedjivao.dinamo je i prije pravio dobre igrace.pa nije mamic svoju lovu dao dinamu.mamic je ostetio dinamo u transferima gdje dosta love trpao u svoj dzep.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)