Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Vugdalic je jedno 100x rekao Diego Kosta a ono Daglas Kosta, hajd jasno mi je jednom se svakom moze dogoditi lapsus, sl sto je previse previse je. U najmanju ruku cirkus.
...ma hajde,Costa ko Costa...sta ima veze koji je...:D
Onom celavom treba majke mi racunati beneficirani radni staz, nije mu lako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pjanićev penal me spasio na kladari.. Jes' da je dobitak samo 20KM, ali brate, sutra živim ko car :)
kako god da je, ali bayern je bio hladnokrvan u londonu
Zao mi je Dinama jebiga taj Olympiacos i nije nesto bolji od Dinama , prvi put prosli radi gluposti Dinamovog golmana , sinoc na cistu srecu i raspolozenje jednog igraca , ali Boze moj to je nogomet ionako Dinamo nema sta da trazi izvan ove grupe
Da je srece bilo bajern bi izgubio, ovako nista osim pokusaja i rezultat Bayern strani,bar je Arsenal dao go u minhenu, sto Bavarcima nije.
Šta li si ti htio reći baš me zanima, ovo niko izgleda ne skonta.
Samo sam napiso
Muller igracina! Al i ovaj Alaba je stvarno masina, na svakoj poziciji zna igrat momak.
Irska na aparatima
Ko su ovdje topnici/topdžije?
wengeru ,mora da je bolilo ;D
Ovu noć LP Bosanci poklanjaju Ircima. Bit će noćnih mora do 12-tog: )
zeljina skola dominira
jao ovaj Müller je masina. a arsenal pusa.
...pogledaj mu statistiku...u Bayernu 208 utakmica 81 gol...reprezentacija 67 utakmica 31 gol...strasan igrac,a tek mu je 26 godina...postat ce legenda Bayerna ako ostane tamo do kraja karijere...
Cojk se fakat sjebe kad skonta koliko je on mlad. Sve osvojio, a i dalje ovako gladan, ljut, nalozen. Inace ne volim bajern, pogotovo sad s guardiolom, ali miler, lam, i bastian su stvoreni za taj klub. Svajni ipak ode, na vakat, da mu ne bi bilo ko del pieru ili raulu ili maldiniju.
cestitam Bayernu na pobjedi zasluzeno a nasim manekenima koji nisu nikad pozuruli a ne potrcali sve najgore
Šta to bi topnici?
da je glupi Wenger stvorio solidnu klupu drukcije bi bilo, a ne da mu isti igraci igraju u tri razlicita takmicenja i to u okviru dvije sedmice
Sta ce biti, bez obzira na povrede u Arsenalu treba biti posten i skinuti kapu i reci da ih Bayern nadigrao. Ta nije ih pustio Arsenal kako su to pojedini laprdali za Bayern u prethodnom susretu u Londonu:)