Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:::::::::Naprijed Sloboda:::::::::::Podrska Za Azmira::::::::::Podrska za Fukare:::::::
trpaj trpaj Slobodooooo,za navijače,za Azmira,za Vugdalića i Karabegovića a uinat Imamoviću,Šečeru,Bevbi i Lakiću uhljupima,neka i dalje imaju nemirne noći i dane.Još malo i njihovo ce proći!!!
"Vugdalic" sa OBN TV ? Xaxaxxaxaxxaxa
NEDJELJA ! 5 do 12 SVI NA TRIBINU STAJANJE ! ISTOK !!! Pruzimo podrsku Azmiru Husicu ! Pruzimo podrsku FK Sloboda ! Ako ne usvoje ovaj reprogram!? FK Sloboda ce se raspasti i pasti nize nego sto je bila ! To jeste lanac i katanac na kapiji kluba ! SVI NA ISTOK ! SVI ZA SLOBODU ! NEDJELJA 5 do 12 ! KO IZDA PIZDA ! ! ! ! FUKARE ! ! ! ! ‪#‎SLOBODAdoGROBA‬ !!!
Odgovorit cu ti dok kafu popiijem :)))
Samo Sloboda! Ostaće Azmir, nadam se. Problem je u tome, što gradske vlasti neće da potpišu reprogram starih dugova, a bez toga nema licence za evropska takmičenja, koja će Sloboda definitivno izboriti.
Ma potpisaće, a onda idemo jače i bolje. Danas dvica ko kuća.
Izgleda da se oko nase Slobode opet vrti prljava politika. Vrlo je moguce da je ovom potezu Husica kumovala kantonalna SDA , koja pokusava da preuzme vlast u gradu i makne "faraona" . Sa druge strane "faraonovci" pokusavaju i ono malo para iz budzeta da namaknu za OKK Sloboda , gdje kolo vodi faraonovac Berbic. Ne bi me zacudilo da na proljece Husica vidimo na celu Buducnosti iz Banovica, gdje SDA mafija svoje kolo vodi.