Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE NI ARSENAL ZASLUZIO DA IZGUBI U LONDONU!
pa ako niste zasluzili kako ste onda izgubili?
Nije ni Arsenal zasluzio poraz od vas u proslom kolu, ali desilo se. Get over it
Suti matere ti, mogli ste jos 3 primiti, ne kazem da niste mogli dati.
joj vugdalića ala mihajli kostić
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
Sve na stranu,ali slusati Vugdalica kao komentatora to je UZAS.Pa bolje zene u frizersk slusati...
Zalite se vodovodu i kanalizaciji,svakim radnim danom od 10-15h.
''Želite dobiti na kladionici? Posjetite: www. psihobet. bloger. hr Ništa ne košta pogledati i proučiti, a možete saznati sva iskustva i pothvate višegodišnjeg majstora kladionice. Dovoljno je proučiti stranicu da biste shvatili o čemu je riječ i ako ste zainteresirani javite mu se na mail koji je predočen na vrhu stranice.
...zar ste ocekivali nesto drugacije? sta ste vi htjeli...biti klub koji ce podizati jeftine igrace na elitni nivo i prodavati ga za masne pare...rasprodati tako 3-4 igraca za 100 miliona a u isto vrijeme biti u vrhu lige prvaka a pri svemu tome ne trositi niti na jednog igraca vise od 2 miliona e pa ne moze i jare i pare!