Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno zasluzeno, Bayern mrtav
klopp osvojio titulu ispred bajerna i otisao u liverpul alonso osvaja titulu ispred bajrena i ide u liverpul
Bayern podsjeća na Dinamo, oba kluba u padu nakon višegodišnje dominacije, a sve zbog loših odluka uprava i cirkusa sa sportskim direktorima zadnjih godina.
bukvalno se popišali po njima
Zar je teško nabiti klub koji već nekoliko godina u nazad izgleda toliko lose i biće sve gori i gori iz godine u godinu ....ako slučajno prođe Lazia biće kanta za nabijanje u četvrtfinalu....sudbina milana , man.utd se bliži
Bice uskoro: "Brazzo vrati se"!
Pošto moja Borusija Dortmund će teško biti prvak vrijeme je da neko prekine dominaciju Bayerna jer liga je više dosadila njihovom dominacijom
Hvala Bogu više
Sutra dan žalosti u Bošnjaka.
Drago mi je zbog Hasana. Sad se vidi da ga nisu smjeli promeniti!
Ko je doveo Tuhela a otjerao Nagelsmana pred najvažniji dio sezone?
Nekad mi je Bayern bio veoma drag ali ib sad bas ne volim, veoma su losi za Bundes Ligu a i samu reprezentaciju. Nikad nije dobro kada je neko previse mocan. Pad Bajerna ce znaciti ponovni uspon njemackog nogometa.
A ne valja Vam Haso ne valja zato sto mu je prezime na ić
Normalno, mrs u Turbinu
Bayern je dosta dobijo preko stele a nikad slabi!? Sane su pustili da je neka zvijezda on rupa od igraca!?
Hajd prevedi svoj komentar
Sane je los za svaku ekipu, pa nije ga dzaba pustio Pep iz Citija...Sane je bezkarakterna zvijezda. Kad je Sane otisao nedugo je City uzeo LP a Bayern ne moze dalje od 8- finala.
Preelijepo i zasluzeno. Granit Xhaka u svom primeu, svaka cast Arteti kako ga je usmjerio. Zadnje dvije sezone sija. Nadam se da ce Bayer izdrzat do kraja sezone, pa da podignu titulu!
Tuchel kloc, Bayernu je najbolje da kontaktira Amara Osima.
IDEMO APOTEKARI!
Bayer i Stuttgart omiljeni klubovi u Bundesligi.
Tuchel unistio BAYERN svojim taktikama i izborom igraca u prvih 11 . Navijac sam Bayerna al Leverkusen za klasu bolji i zasluzuju titulu #MiaSanMia
Ima još mnogo do kraja sezone ali nije Bayern ono što je bio.
Leverkuzen je bio matop