Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako Ivane, nismo još prošli pa da liječite rane, moraćete se dobro oznojiti u revanšu kada niste na Grbavici još bar jedan utrpali ovoj smiješnoj ekipa dok se nudila.
isto tako ti moras znati da medju 10.000 mora biti izroda koji manku svoju ne vole..nemoj da se primas na sve !
Moj ivane.koliko si govana pojeo tamo u kalifatu dobro si normalan
Sretno ti bilo Lendra gdje god bio.
👍
Komsije cestitke, odgledao sam jedva ove nase tekme bas su traljave ali ste zasluzili pobjedu. Nadam se prolasku oba kluba sto zbog koeficjenta sto zbog ovih komentara svih balija cije sam komentare citao tokom live streama koji su usmjereni protiv sarajevskih klubova. Mi smo cuvari obraza ove zemlje, moramo proci!
Ivan pravi profesionalac. svaka cast za brobu veceras i sretno neka bude u crnog gori.