Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li vam to sad i Meša ne valja??? Vama ni bog ne moze ugoditi!!
Volim te Arsenaleee!....
Mesha, gledaj Ranijerija i uci, ovako je trebalo postaviti tim protiv Iraca.
U pravu si, al nije nam samo falio Ranieri, nego nismo imali ni Mahreza, Vardy, ni Kante u sredini, a ni onog Fuchs i onog crnca Engleza u odbrani sto je bio najbolji danas. Tako da je i Ranieri izasao s nasim futbalerima i 'Mahrezima' i spremio taktiku opet bi Spahic, Vranjes, Sunjic i company primili 1-2 gola, il bi neko dobio crveni, napravio penal, promasio loptu u odbrani, il Begovic kroz ruke.
@lipljen13, poenta je da smo trebali odigrati defanzivnije, sacuvati mrezu u prvom poluvremenu, pa onda grunuti. Neznam zasto je zavladala fama lako cemo sa Ircima. Za igrace se slazem, ali falio je Mujdza. Ja bih krenuo bez spica, ali ako je vec htio nekoga naprijed, igrac koji daje golove se ne vadi, trebao je krenuti sa Djuricem
Ako Arsenal prođe bez povreda ovih važnijih igrača mogao bi uzeti titulu,a Leicesteru svaka čast!
arsenal po tripletu