Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise zena promijenio nego klubova kao igrac i trener.
Sam naslov je dokaz da je svijet otisao u propast...mijenjaju se partneri kao patike...ni ljubavi, ni dostojanstva, ni casti, nicega...bolestan i poremecen svijet...
pare...pare...
Sta je tu tacno problem? Eto hajd objasni, s argumentima, zasto je bolje imati jednu nego pet zena/muzeva ako ti sa ranijima nije odgovaralo i oboje to shvatite pa se razvedete. Kako je bolje shvatiti isto i nazor ostati zajedno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ce kad moze. Cim napuni 38g odma mjenjaj. Podrska za Matthausa
Jest ih brat naslago…
Jedini opravdan razlog je da topli pa da pokušava sakrit kroz žene.
60 a izgleda ko da mu je 35
Nije život jedna žena.
Bolest Ni simpaticno , ni smijesno a najmanje pametno . Al opet … njegova stvar.
Možda jednostavno nema sreće, ne zna odabrati...
Kad se Fudo udaje?
Mijenja ih ko čarape
Nešto ne radi dobro....
Tako je. Iskoristi i šutni. S poštovanjem prema ženama ćeš ostati sam ili se uvaliti u brak od 40 dugih i uzaludnih godina. Samo guštaj!
Libo ga tuki.
Pa nece valjda zenu svojih godina ,mladze sladze vazda bilo
Ovaj nema namjeru, prestati zabijati
Ko da naftu trazi
bavarska seljačina