Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto nešto u RS-u, cim se suprostavis doDICKU, propadne ti firma, ubiju ti dijete, udaraju te u Parlamentu, a na RTRS-u objave da si sam kriv za to sve sto te zadesilo..
u Turskoj se dobro zivi....daleko bolje nego prije Erdogana
Kakve je tebi Dodik nabio komplekse ovo je neviđeno
Je li Gadafi bio diktator i kako se živjelo tad u Libiji a kako se sad živi u Libiji kad je puna demokratija?
Koji bolan državni udar? To je sve iscenirano.
Tvoj najveci problem je sto ni sada javno ne smijes biti Gulenovac jer ce ti Sultan i tamo poslati nekog da ti razbije taxi. Jesi mogao biti hoteljer? Jedi. Ti hoces biti politicar! Sta kukas?
samo guraj tako je i jeff bezos kreno
Imaju međunarodni sudovi koji to mogu rješit
Nemoj protiv Sultana
Smradovi turski fujj..ne mogu ih
ja procito hakan suker,ma kad je reko suker promjeno ime u hakan kad gle cuda nije suker vec sukur,pa bas fino,prepade me bola....
Nista novo u osmanlija,biju svoje po svijetu,ljude koji su u pravu,a diktatori ostaju i opstaju preko ledja postenih ljudi,jedan Hakan Sukur da mu se zabrani njegivi golovi ma daj,vise je ucinio za tursku nego itko.ostavi postene ljude na miru.djubre dikatorsko
ne bi ti ja dao ni da taxiras
@Zdram zasto?
Hakan Šuker bolan
Nikakvo čudo, obračun karakterističan teokraciji, bilo bi ih i ovdje da nije drugih nacija koje sprečavaju rasplamsavanje radikalizma ove struje. I Izetbegović bi, da mu je dano da vlada, radio isto, al preslab pa nemože.
SULTAN ERDOGAN VODJA SVIH MUSLIMANA
Ako erdogan zlo onda je i bake, nekome dobar nekome los, o okusu je tesko pricat.
Ah taj Erdogan, baš je simpa!