Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduvijek sam sanjao da postanem kao on. Na kraju je on postao kao ja :')
Najtalentovaniji igrač ikad, od brzine snage do tehničke sposobnosti. Nikad se bolji igrač nije rodio, to što su drugi više osvojili je druga stvar. R9.
Ne slazem se, mislim da je Ronaldinho (pa i Messi) ipak iznad sto se tice sirovog talenta.
Momci iz klixa, a da se ne radi mozda o reklami? Nerumljivoj, ali jos uvijek reklami.
legenda bio i ostao
nije se trebao ovoliko uhalaćiti a car je bio
Kad god se spmene Ronaldo, uvijek je u kontekstu njegove debljine. Pa ako je presto igrati lopte, jel sad treba da bude na terenu svaki dan? Da vjezba? Da trenira? Sjasite s k**** liku i pustite covjeka na miru debili...
E neka si nam rekao, ja mislim da ce ovo procitati Ronaldo i poslati ti zahvalnicu 🤣🤣🤣🤣
koljena su mu bila unistena dok je bio u cvijetu mladosti - a kamo li sad sa ovom kilazom..... jos ovdje ja vidim da izgleda ima velikih problema i sa stitnom :(
Paja ne znam prvo covjek ima skoro 50 godina, ok zapustio se.. Ali ima i godina
Je li realno da je novinar Klixa od parodije reklame pomislio da je stvarnost, ili se radi o clickbaitu? Ne znam koja opcija je vise razocaravajuca...
Prvo, ovdje se od postanka vremena skolovan ili pismen novinar nije zaposlio. Ovi uposlenici ni gramatiku ne znaju, a kamoli da znaju smislenu recenicu napisati. Samim tim mozes zakljuciti o kojem nivou inteligencije se radi.
jel i on srb
Da. Rodom iz Valjeva, ali su njegovi preci jos u kamenom dobu iselili u Brazil i tamo osnovali istoimenu drzavu Brazil, sto u prevodu znaci Srbija :)))))
Klixe jesil sretan što si dobio koji klik više?
Mogao bi on srčani fasovati ako nastavi ovako. Nije mi jasno što ne ulozi malo u sebe, privatni trener, ishrana pa i operacija želuca ako treba.
Zato što ne pročitate malo dalje... nego samo naslov. Čovjek već neko vrijeme ima problema sa štitnom žlijezdom i samim tim probleme sa kg. Drugi par cipela, što prosječni klix novinar prevede članak, bez daljnjih istraživanja.
kakva fula naslova clanka i clickbait kojeg je klix tako dugo izbjegavao, ali eto lagano ulaze u sivilo... ako pogledate drugi video ocigledno je da je sve zahebancija i preuvelicavanje toga da je debeo i star
Reklama,nista ozbiljno
Jedan je fenomeno. Najbolja devetka ikad.
jedan je ronaldo, ova djeca danas nemaju pojma