Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas sta, fino je to sve, al bolje je bilo da si urucio diplomatski JMBG onoj maloj djevojcici...
Da. Ali eto i to se rjesilo danas, barem privremeno. Svaka cast za ovaj potez, bez obzira sto dolazi od jednog politicara... treba ga pozdraviti, jer je nas Edin to zasluzio...
U ovoj državi se politikom bave i oni koji ne znaju šta je čiji posao. nirmel je jedan od njih. Lagumdžija ima veze sa JMB koliko i ti sa azilom za pse u Prači.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džeku za ministra vanjskih poslova !
Ne treba nam drugi ministar, ovaj je odlican, ali Dzeko je sigurno osoba koja nas predstavlja u najboljem mogucem svjetlu na svjetskom nivou.
Zlogumdzija pravi kreten i papak, pokusava jadnik na ovaj nacin da pokupi koji poen kod javnosti, e jado jadni, znas da se sad javnost pita dali si mu ovaj pasos urucio da moze otici u genocidnu tvorevinu tzv:"rs", posto svi znamo da si ti kao ministar vanjskih poslova svoju prvu zvanicnu posjetu imao upravo genocidnoj tvorevini i time dao svima do znanja da ti tu genocidnu tvorevinu smatras zasebnom drzavom.koji si ti srpski isprdak, bjednice jedan.
skloni se Džeko od tog demona jer nećeš napredovati više...
'Naš' car i mudri strateg, tzv. Trezor Efendija, čojk do Podne-od Popodne, i veliki Vojni mudrac (koji nikada vojske nije ni služio) 1991-e godine Vitla Zeljenim zastavama, i kaže: Sa mnom u Evropu. Pitajte njegove (naše heroje) Generale Dudakovića, Sefera (doduše Alagića su uništili njegovi malodušnici) šta misle o velikom Alji, strategu, i čojku kojeg jednako cijeni i Istok i Zapad (što je potvrđeno velikim brojem stranih delegacija na njegovoj dženazi) kao i uvaženim sugrađanima (ali gašiji, torlakovići, turkovići,..) koji su ponosito stajali kraj odra
Aljo Mudri Strateg: ''Ja pozivam Generala Blagoja Adžića, ja pozivam generala Kadijevića da ne napadaju goloruki narod'' Za to vrijeme, četnici podržani sa ostacima JNA kolju po Istočnoj Bosni, ubijaju nejač, siluju žene i djevojčice,..narod poptuno nespreman..i gurnut u ralje 10-struko jačeg neprijatelja..Mjesec dana prije ponovnog pokolja u Foči Aljo baca cvijeće sa mosta u Drinu, kao da se 'Nikada više ne ponovi', a ponovi se ubrzo i to 3 x više i jače, jer nažalost nije bilo opet Titinih Partizana da spasu nejač bošnjačko muslimansku, i civile od četnika. Za to vrijeme naš mudri strateg kaže: ''Spavajte Mirno (valjda je mislio k'o zaklani), Rata neće biti''
Dzeko to zasluzuje ali on nije u tolikoj potrebi za jos jednim pasosem kao sto je bolesno dijete koje ne moze dobiti pasos zbog JMBG .Opet si promasio zlaja ,to diskreciono pravo si trebao iskoristiti za novorodjeno dijete koje ne moze na lijecenje da ide. Politicari su tu samo za slikanje I ,, like ''.
Da je ovaj potez iskren i iskljucivo s ciljem prezentacije BiH I Edina naseg ja bih srdacno pozdravio. Ipak, posto znamo da Zlatko rjetko sta radi sto nije u njegovom licnom interesu, bojim se da je ovo jos jedan od poteza kojim zeli 'kupiti' glasace. Ma..... ajd pustit cu mu i ovaj put i pozdravit gestu. Svaka cast...
Prodaje li slucajni prolaznik energetske resurse BiH srbijanskim svercerima struje?
Moj Edine ,legendo iz doline ćupova ...mlad si i neiskusan ...kad ovaj sl.prolaznik daje bilo šta moraš se pripaziti ...danas daje diplomatske šare a sutra šalje u Guantanamo ...ovisno koja je platforma aktualna ... nego sretno tebi i našima u petak ...:-)
Koja glupost,to se samo moze desiti u drazavi kao sto je nasa, bolje mu je da se pobrine za ljude kojima je stvarno pomoc potrebna, Dzeko moze da putuje i sa normalnim pasosom,kao i svi drugi sportisti
NEMOGU SVATITI PONAŠANJE BIH POLITIČARA, UTRKIVANJE DA SE SLIKAJU I SLIZAVAJU S ĐEKOM.DA MU SESTRU ZAPOŠLJAVAJU U INSTITUCIJE, DODJELE 6 APRILSKU NAGRADU ITD. NEOSPORNO DA JE ĐEKO ODLIČAN IGRAČ, VRHUNSKI I DOKAZANI STRIJELAC, DOBAR ČOVJEK ALI OVO ŠTO SE RADI JE DEGUTANTNO. SARAJEVO JE IMALO HASETA, PAPETA, OSIMA,BIVŠA YU NEĆU NI NABRAJATI I NIKADA SE OVAKVE GLUPOSTI NISU RADILE. IGRAČIMA SU URUČIVANA PRIZNANJA U ZAVISNOSTI OD DOSTIGNUĆA. DALI JE IKO IKADA VIDJEO SLIKU RONALDA S NEKIM MINISTROM ILI DA MU FAMILIJU ZAPOŠLJAVAJU. DALI JE VIDJEO MESIJA DA SE SLIKA SA POLITIČARIMA A PORED TOGA ŠTO JE NAJBOLJI IGRAĆ NA SVIJETU, MESI JE I HUMANITARAC, KOJI IMA I DJELUJE U OKVIRU FONDACIJE KOJU JE SAM OSNOVAO. ZAŠTO SE 6 APRILSKA NAGRADA NE DODJELI , BATKU, ČOVJEKU KOJI JE IZUZETAN HUMANISTA I KOJI JE KONKRETNO POMOGAO SE ZA DESETINE TEŠKO OBOLJELE DJECE SKUPI NOVAC ZA LIJEČENJE. PONOVIĆU, ĐEKO KAO FUDBALER JE No.1 ALI ZAR NIJE MOGAO SVOJOJ SESTRI SAM OTVORITI POSAO, ULOŽITI NOVAC U BIH.
ministar na ovoj slici izgleda ko da je pod dejstvom thc-a!!!
Dzema, u kantonalni odbor SDP. Imat ces svjetlu buducnost ko Nole Hadzic!! Drzava za Zgembu!!!
Dzema, u kantonalni odbor SDP. Imat ces svjetlu buducnost ko Nole Hadzic!! Drzava za Zgembu!!!
Dzema, u kantonalni odbor SDP. Imat ces svjetlu buducnost ko Nole Hadzic!! Drzava za Zgembu!!!
Da mi je docekati da ovog igraca napokon ostave na miru, pa ***te nije Maradona, Pele i Messi u jednom tijelu. Ima njuh za gol, to je bez svake sumnje, ali ovo podizanje kao da je bog, pa to prelazi sve mjere. U demokratskoj zemlji, sportista ne moze dobiti diplomatski pasos jer diplomate, drzavni i vjerski funkcioneri imaju jedino pravo na njega. Ambasador UNICEF-a je OK, ali i Angelina Jolie je jos veci ambasador UNICEF-a pa nema diplomatski pasos.
Dzema, u kantonalni odbor SDP. Imat ces svjetlu buducnost ko Nole Hadzic!! Drzava za Zgembu!!!