Komentari (582)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo, BOSNO!
💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
Bulevar@ jbt tebi laktašenko sestru i majku sa onim svojim lose uradjenim porcelanskim zubima, kad se smije isti je konjina...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jadni vlasi, za svoju državu ne navijaju, ubiše se navijajući za tuđu, a tamo ih svi zovu "bosanac". Tuga je to.... 😂
@BulevarProcene Problem je što je BiH nezavisna i međunarodno priznata država, pa vas to vrijeđa. I baš mi je drago da vas vrijeđa 😂 Usput, razlika je između srbijanca i vlaha, to znaju srbijanci, a ti to najbolje znaš 😂
BOSNA BOSNA ZEMLJA PRKOSNA
BiH vs Sudije.TOLIKO
nerazumem zasto nasi ovoliko posecuju njihove portale
Dzeko svaku loptu koju je primio izgubio.Pjanic da go i dobije crveni,vratio sve na nulu pa cak i gore.Sabahudin mi poceo ici na zivce vec poslije 25min i njegovih glupih komentara.Poslije 2:2 prebacim kanal da se bez veze ne zivciram.Stalno ista prica povedu,povuku se i zavrsi cesto ovako.Nista novo i nikada da nauce lekciju sto je naj gore.
Nisam razočaran jer su to naše realne mogućnosti, a ne ono što Baho lupeta. Fasciniran sam količinom mržnje u srpsko-hrvatskim komentarima. To je teška psihička bolest uzrokovana neskladom izmedju želja i mogućnosti.
tipicno bosansko razmisljanje. Srecom grcka drzava je jedno 2975 g starija od bosnjacke sda fildzan drzave. Grci kad u 20.min.gube 2:0 oni necekaju jedva kraj nego zele da stignu rezultat, da se igra do sutra ako treba
TOPALBECIREVIC zaboravio da su Grci bili prvaci evrope ne toliko davno. Grci imaju njemacki mentalitet, ipak je to drzava stara 3000 g a ne 25 g.
Dzeko. tako se ne igra za Bosnu. Ti si za klupe , ali one na tribinama.
Vode 2-0 i hajmo na kontre... Pa jebote kao da su Atletiko Madrid pojacan sa Mbapeom a ne Suljic Sunjic Kloc & co.
Mrs pljuvatori jedni, MRS!!!! Dobili smo bezveze penal, a onda Pjanic, MAJVAZNIJI igrac, dobio 100% nezasluzeni crveni karton. I sta sad vi ocekujete?
@Bosaneros02 budi realan, crveni je kao kuća
ZELIM OVOM SUDIJI DA PARE KOJIM JE POTKUPLJEN NA BOLNICU DA POTROSI !
Sudija lopov oooooooooooooo. Z Pjanica. Grcka je zasluzila pobjedu. Baho kaze Drama. Dzeko i baletani.
SUDIJA POTKUPLJEN !!!!!!!!
imamo igraca manje od 65 minute I trener ne reaguje nista a ima pravo na tri izmjene kukavicka igraca u drugom poluvremenu je rezultirala ovom rezultatu 2: 2 smjesne izmjene u 92 I 93 minuti kod rezultata 2: 2 utakmicu je upropastio Robert prosinecki I nnjegova taktika
Blage mi veze nemamo. Od kad smo dali drugi gol sve je stalo kao da smo gosti Grcima. Ovaj mentalitet naših ljudi nemoze se promjeniti. Mislili čuvat rezultat poslje 20 minuta igre. Trebali smo izgubit. Blage veze mi nemamo. Dzeko najgori na terenu, talasika tim.