Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na sve, ostat će zabilježeno da je fudbalski sudija svirao kraj u momentu dok je lopta letjela prema golu Krupe! Krupa nema tu moć kod sudija, to najvećem klubu u BiH mogu učiniti samo oni koji su umislili da su veći, Bordo prijatelji u liku i nedjelu sudijske organizacije koji su odlučni Željezničaru se osvetiti za sve što pitari nisu postigli!
Ostat će zabilježeno i da su Pitari postigli dva gola Zrinjskom nakon pogrešnih odluka sudije. Kolo prije toga Pitari su zaštićeni od sudija koji nisu sudili dva penala u korist GOŠK-a. Ali, neka se raduju i ali će na kraju opet da plaču u horu od 20k navijača kao na Zubandan i protiv Atalante LOL
@BORDO DNK Zato tebi ne trebaju tablete kad vam poklone penal u Bijeljini nakon isteka nadoknade koji Bilbija ne iskoristi. Šta pije Salem Prolić, samo Bordo pivo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zelju su unistili ljudi iz SDP
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
E moj Željo na sta si spao
Mjesne zajednice pocele nabijati gol razliku na Zelji
Ovo je Stevica Kurcubic, nakon tri firme koje je doveo do stecaja spas je nasao u unistavanju fudbala
Ma daj nek niste imaju i oni majku
Kurcubic? ja mislio to izmisljotina iz Boljeg Zivota
@UST Negativa kad si glup