Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZ SVIH ILI VECINOM OVIH KOMENTARA SE ODLICNO VIDI KAKO MI BOSANCI I HERCEGOVCI SMO UJEDINJENI I JEDINSTVENI U JEDNOJ NAMJERI A TO JE KAKO ZAJEBATI JEDNI DRUGE,A TREBALI BI SAMO NAUCITI JEDNOSTAVNU FORMULU OD SRBA(C.C.C.C).ZATO SMO U EVROPI NA ZADNJEM MJESTU U BILO KOME POGLEDU
Moj komentar se odnosio na one koji priželjkuju ispadanje Želje,
pa jedini ko moze da vrati ponos je zeljo, a drzava nam je okrenula ledja, podmecu nam kako znaju i stignu, a pitari ne mogu da podnesu da smo mi jedini koji osvajaju bodove na uefa listama, zato tisina...
Šta se eprepucavate koji kurac. Pa valjda treba da navijamo za svaki BiH klub koji je u Evropi. ja sam navijao i za Sarajevo, i za Leotar, a Želji pogotovo treba držati fige, ipak su oni trenutno ekipa koja nam može vratiti ponos u klubskom fudbalu, iako su već dosta i napravili. Samo naprijed Željo!!!
Šta se eprepucavate koji kurac. Pa valjda treba da navijamo za svaki BiH klub koji je u Evropi. ja sam navijao i za Sarajevo, i za Leotar, a Želji pogotovo treba držati fige, ipak su oni trenutno ekipa koja nam može vratiti ponos u klubskom fudbalu, iako su već dosta i napravili. Samo naprijed Željo!!!
pa jebo vas grom sta se svadjate, svi smo sarajlije samo mi nije jasno kako se mi nasladjujemo kad suprotni tim izgubi. prepucavanje treba ostaviti na derbiju a ne u evropi ima nas kretena i sa jedne i sa druge strane sretno sa heartsima
pa covjek hoce da se prepucava bez argumenata, smijesno ha ha ha
z.e.l.j.o mogao bi jedan komentar da das bez spominjanja falusa!
kospa hadalju, sa kim ces se ti prepucavat haj tisina debilu pitarski, pitarska picko
Probaj sa ovima iz Orasja, za nas ste tanki:)
ima li ziva zeljovca da se prepucavamo
Tesko da mozemo izvuci vecu tarabu od nas. Svi imaju vise love nego nasi klubovi, to je cinjenica, tako da trebamo biti sretni kad prodjemo nekoga.
izbacili smo sigmu iz ceske rep. ako pratis fudbal onda ti je jasna snaga ceskog fudbala, za sartrid sam vec u prvoj utakmici rekao da ce mo ih tesko proci, pa gledaj gdje je partizan, zvjezda i ostali njihovi klubovi; pogledaj sajt sartrida i pogledaj im budzet, svi klubovi u bosni mogu proci jedno kolo ili nijedno zavisi ako izvucemo vecu tarabu od nas nijednog kvalitetnog igraca ni zeljo ni sarajevo nisu kupili ima 100 godina mi ti dodjemo ko dom za nezbrinutu djecu kad nasi nemaju gdje da igraju onda dodju u bosnu.
Kospa , kad vi nekoga izbacite onda komentarisi. Jel to Smederevo u vrhu evropskog fudbala, majke ti?
sta serete pa jebo majku kao da ste reala izbacili