Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja čiji će imati? Ovaj mentalitet se izbije tek nakon 7 generacija života vani, s tim da od tih 7, 3 generacije nikad nisu kročile na područje Balkana i nisu vidjele kako se janje "okreće" niti znaju da se rakija peče.
Fakat, što ti smeta okretanje janjeta? 🤨
Ne smeta mi, bas naprotiv...ne znam odakle vam to. Valjfa mogu reci sta nas najbolje opisuje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto ga niko ne zove u reprezentaciju, sta se ceka.
Kako srpska otpad lako potpadne pod tudji uticaj i zarad malo slave se proda.Ko je Rade Krunic,niko i nista,istim jezikom govore,bravo srbine pravoslavce sa bosanskim jezikom,zato ces biti vijecito Niko
pravi balkanski krkan
Nije loša Bosna već bosanski ekstremisti kao što su Hadžihafizbeg ili Senad sa Face Tv
Istući ću ga ja
Baš se Ibrahimoviću je*e za Bosnom haha. Daj ne smarajte glupostima pla
Kruna, 'ta ce on tebe ispitivat, shtosom ga!
...koliko vrmena treba proci, kako kazu propisi, pa da igrac koji je nastupao za jednu drzavu moze i za drugu, neka odigra barem jednu za BiH
😂😂 da njega interesuje BIH nebi igro za svedsku jel pare dobiva dosta u ekipama
Gdje god da si nesto te vuce kuci i porijeklu ali ovdje je skoro sve naopako sem šale i sjedaljke.Za pare se morate snaci vani sem ako niste u politici.
Nesto kontam da me bas briga pitao ili ne pitao...... mislim da ga bas i ne zanima.....