Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice gusto, bice 0:2
LoL
Good luck____Prođite četnike
Samo Bilbiju na klupu a Krstea u špic !
keljovci pratite taj svoj jadni klub i sutite ,ko vas jebe kada neznaju da igraju maleni keljovci. I da ponovim ima serija ODBACENA pa et nju gledajte. kmeeekk kmekk mali keljovci kmeeekk
Imam mnogo drugova, prijatelja i poznanika koji navijaju za Sa. Vise volim da oni budu sretni nakon tekme nego neki tamo grci koji mrze i tebe i mene i citavu Bosnu. Vecina navijaca razmislja ovako, a ima i tupana poput tebe koji nemaju postovanja prema sebi, a da ne pricam o drugima.
Sretno momci ! Ipak predstavljate grad i drzavu u kojoj zivim.
Ma ti lazes samog sebe pa i sve ostale svi bi vi volili da mi dobijemo petardu,nema potrebe za glumom ti si licemjer pravi.
Za Sarajevo navijam u svakoj evropskoj urakmici, a ti misli sta hoces. Licno me ne poznajes i nije uredu da sudis kakva sam osoba. Siguran sam da ce Sa. izboriti produzetke i aBd proci. Poz. za sve normalne navijace koji vole svoje, a postuju tudje.
Hoce li biti prenosa gdje ??
Krsto, se napalio ko chicholina 80tih.....
Sretno Sarajevo. Samo opušteno i rasterećeno.
TO KRSTE MAJKA TE RODILA------SVI U NAPAD JEDAN JE H-A-S-E
Kako god da odigrate nema veze. Bitno je da smo jedini klub koji je dočekao August u Europi, za razliku od nekih FK. Vodovoda i ostalih quraca.
Uvijek ovi podstanari imaju neki izgovor :) Pa Fk Vodovod kako vec kazes osvoji sljedece: Premijer Liga (4): 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 Kup Bosne i Hercegovine (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012 Super kup NS Bosne i Hercegovine (3): 1998, 2000, 2001 I dalje vi kmecite kitari, I popularnost u regiji je vam ravna nuli, Zeljo ima jedno troduplo vise navijaca unutar BiH I dijaspore! Da ponovim kitari Nije sarajevo samo Bosna I Hercegovina ;-) a vas samo u sarajvu :*
Pravda, pa ti baš riješio da se brukaš svakodnevno? Koja bolan popularnost u regiji? Stole iz Bora je vama pokazatelj da ste poplularni i u regionu je li?? Idi kupi cvike Svraki za cvaju, to ti je bolje nego što se brukaš ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napadnite vala.
s' cim????.................
Kako god prošli, samo se ne predajite
Zaboravili ste napisati da je na Koševu paklena atmosfera :)
Je li misliš na onu noć kad vam je Metalurg yeb'o mamicu za 2014 godinu?
Yebo ti ja mamicu. Uopšte nisam na to mislio na to. Nego kada god igra Željo i Sarajevo, prve rečenice u tekstu su "paklena atmosfera na Koševu". Moj prvi komentar je bio ironija na novinare i njihove tekstove, kretenu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Biti će teško, ali odigrajte srčano i borite se, pa šta bude. Bilo kako bilo, nećete nas razočarati. Sretno momci