Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo si nam ti falio.. gasi mjesalicu motaj kablove.
Sto sta fali ovom nekada odlicnom nodometasu,u svoje vrijem jedan od najbolji stopera,,nasa repka jga nije imala osim Spahica. Da nije sto je Mladen jos Krstajic. Ma mismo bolesno drustvo..
Dajte ljudi, nemojte da ste smjesni.Ja razumijem, da je veliki kapital za nase prilike usao u fudbalski savez, preko MTEL-a, ali ako vec trener mora biti srbin, nadjite ozbiljnijeg i iskusnijeg strucnjaka, a nije da ih nema.
Pričajte vi šta hoćete, ako MK preuzme repku, ima da na krilima rakije stignu do polufinala EP, a vala i SP ;-) Kad te šljiva ponese, ne pitaš je l' s druge strane Brazil, Njemačka ili Holandija... samo dereš.
Nemojte aman..Pa taj Krstajic je izgubio skoro svaku utakmicu sa srbijom....Doduse srbija je svakako trecerazredna repka..Pa ipak ja Krstajicu ne bi povjerio ni neki klub iz opstinske lige
BiH napravila senzaciju sa novim selektorom. Uzeli su kiselu vodu i malo limuna. Wooow , ponos nas
I šta sad, Krstajić da zamjeni Bajevića? Bolje da nagovorite Duška da ostane. Para ionako nema, ako čovjek još hoće nek nastavi ovo sto je započeo.
Sve je u startu jasno, ako kazes "ekipa sa potencijalom".
samo tako nastavite,još malo i bičemo u 6 jakosnoj grupi.Sa Andorom i San Marinom
Hahaha reprezentacija sa velikim potencijalom. hah haha pa 20 godina je prica da BIH reprezentacija sa velikim potencijalom al nikako da taj potencijal negdje se plasira. Kad je BIH po igracima naj jaca bila Misimovic,Barbarez Salihmidzic Baljic Salihović ibisevic nije je nigdje bilo a sad sa dva prosječna igraca koji nikad nisu pokazali zelju da ginu za repku potencijal.
NIje nego ljudi koji su bez posla idu i kanale kopati.-
dobar je KRSTajić ako će mu pomoćnik biti neki KRIŽanović, a ekonom neki iz sda!
Evo prilike da fudbaleri kad dođu na okupljanje mogu otići kod selektora na rakiju
Covjek pravi rakiju, pustite ga sada...jbt, na sto smo spali!
samo barbarej sergez! taj se naosvajo titula i natrenirao šampionskih ekipa iz petice!
viđer mu samo glovurde i šmokljaste njuške, TAJ NAM TREBA, TAJ SE DOKAZO U SRBIJI KO PROPALIUTET TRENER!!!
Krstajića za selektora!!!!! Reprezentaciju u Banja Luku!
Ma hajte molim vas
Jos i rakijaš da na dodje...