Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Krešu nisi čuo? Koji si ti levat? Ti iz Tuzle???
Kresa legenda extra igrac bio! Buco, Cile, Ragib, Copak, Jolda i ostali prašili su poslije rata! Nisam znao da je otisao u Kanadu tako i treba. Kresa veliki pozdrav Fukare su uz tebe!!!
Zvjezdana sam poznavala osobno i mogu reci da je bio dobar igrac.Steta sto je otisao u Canadu jel je mogao da nauci nasu djecu kako biti dobri nogometasi Ali isto tako mi je i drago jel je uspio u zivotu,i od srca mu zelim sve najbolje !
Ovaj sto se potisao \"tuzlak\" vjerojatno nije Tuzlu ni vidio ocima. Dobro mu je Nedo i odgovorio. Sto se tice \"s\" osobe neka se ne poziva na \"vjerovanje u njegovu rijec jer on ocito neme pojma o cemu govori. Sram te bilo!
WAZZUB ONLINE ZARADA, NE PROPUSTITE PRILIKU ZA LAGANU ZARADU, VIŠE NA OVOM LINKU: http://adf.ly/5qo6c
Mora da je i on vozio onog Bmw-a sa tri turbo punjacem pa ga izdao u vukojebini, ko sto sinoc nasi strucnjaci kazuu u komentarima na vijest o Bmw-ovim tri turbo punjacima, da ce te takav motor najprije ostaviti na cjedilu u vukojebini...eeee ccc strucnjaci nasi za sve i svasta... :))
Pozdrav iz Lukavca.
www.smjesne-slike.blogspot.com
I sad je, dvojka je simbol...
tad ko je dvojku vozao bio je gospodin....
nema ovaj para da gleda Raptorse .. vjeruj mi na rjec ..
Hoces ti dvojku vozat.
Nikad cuo za tog levata!