Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne uspijemo dovesti Vahu treba se lagano odjaviti sa takmicenja senior. reptezentaciije BiH, a kod mladjih igraju bucmasti tatini sinovi koji imaju lovu tako da od njih nikadda nece biti nista.
STAMOTA. Crna gora sa tako malo stanovnika bolji plasmnan. uzas za sve koji se bave fudbalom u bih.
Može li izbornik U21 objasniti zašto u reprezentaciju nije pozvan Muhamed Buljubašić,igrač Sarajeva, jedan od najboljih, a mozda i najbolji mladi igrac premier lige BiH, ako objasni to je odgovor na sve. A pravi odgovor je da menadžeri prave liste pozvanih za igranje u reprezentacijama BiH
sistemski se mora uraditi nesto. ne mozemo citav zivot cekat nekog pjanica dedica da se pojavi i izabere bih. samo prepisati od hrvatske.
Strasno bgm da nemamo ni srece a ni znanja u ovom fudbalu,bgm politika je umjesala prste i igraju djeca koja svim srcem vole Hrvatsku i Srbiju tj boli ij briga,to je po meni glavni faktor,mozemo mi uloziti milione infrastrukturu kad tebi djeca igraju samo da bi dobila poziv od komsija i to je tako unazad 30 godina.
pa nek igraju, jel to ne mozemo mi sastaviti 11 solidnih igraca koji vole BiH i znaju igrati lopte? pa kosovari do juce se nije znalo za njih, danas solidna reprezentacija, bolja od nas...nidje veze
Naš Džeko prvi kliznuo
Dok nam se steli liga nikad necemo imati kadetske i juniorske reprezentacije. Stelis ligu onda nemas igraca