Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad dodje vrijeme da bayern slavi 0:0
ma poderace ih liverpool u po minhena na uzvratnom mecu
jbt odigrali 0:0 i ovo slave kao neki uspjeh. nekad je za Bayern bio neuspjeh kad pobijede sa 3 gola razlike, a ne sa 5.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Sega cuj Bayern se brani, haj neka, al ako neko treba da bude autoritet izmedju Liverpula i Bayerna, barem u zadnjih desetak godina, to je Bayern. Liverpul je u usponu, Bayern ima svojih problema, al ne treba sad pravit cudo od toga sto su bod izvukli u Engleskoj. Bayern uvijek ima sanse da prodje, protiv bilo koga.
Zasto bi Bayern, igrao otvorenije? Ne trebaju da jure rezultat.
vidjet ćemo u revanšu kako stvari stoje, volim Bajern ali gadan je rezultat, ono baš nikakav :(
Dzaba mu ova nula dobit ce po 🍕 u njemackoj.
kad igra javi martinez bayern se brani 10 puta bolje